Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Και όμως ! Υπάρχουν Λειτουργοί που είναι Δικαστές !

Κατά την σημερινή ακροαματική διαδικασία της Δίκης μου για την ... συκοφαντική δυσφήμιση της τράπεζας Αττικής, κατόπιν μακράς σύσκεψης των κ.κ. Προέδρων, το Δικαστήριο απεφάνθη το απαράδεκτο της έγκλησης (μήνυσης) της τράπεζας Attica bank κατά Κανελλάκη.
Στην Απόφαση του αυτή, το Δικαστήριο, είχε την σύμφωνη γνώμη ΚΑΙ του κ. Εισαγγελέως της Έδρας.


Στο δικαστήριο παραστάθηκα με τον μαχητικό Δικηγόρο παρ' Αρείω Πάγω Αναστάσιο Κώνστα, ενώ ως μάρτυρες υπεράσπισής μου προσήλθαν -αλλά δεν χρειάστηκε να καταθέσουν- οι κ.κ. 

  • Κωνσταντίνος Τζατζάνης, από την Πανεπιστημονική στο Ταμείο των Μηχανικών ΤΣΜΕΔΕ
  • Δημήτριος Πετρόπουλος, από την Συσπείρωση Αριστερών Μηχανικών του ΤΣΜΕΔΕ
  • Παναγιώτης Σοφιανόπουλος, από τον χρηματοοικονομικό χώρο
  • Ελπίδα Χριστοφή, συντ/χος υπάλληλος της Attica bank
καθώς και συναγωνιστές που έκαναν ή όχι, εμφανή την παρουσία τους στην Αίθουσα.

Θεωρώντας ως υποχρέωσή μου να εκφράσω την πάγια μου πεποίθηση ότι Δικαιοσύνη ΥΠΑΡΧΕΙ, αλλά αρκετές (δυστυχώς) φορές καλύπτεται πίσω μαύρα πετάσματα (που μολύνουν όλο το Δικαστικό Σώμα), προσθέτω μια φράση που μου είχαν πει οι Εισαγγελείς Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης "Γιώργο, όταν πολεμάς σαθρούς περιμένεις εκείνοι να μείνουν με σταυρωμένα χέρια ; Πάλεψε και θα νικήσεις, ασχέτως αν αυτοί θα προσπαθήσουν να σε εξολοθρεύσουν ψυχικά, οικονομικά και ...".

Κατόπιν τούτων στέλνω τα ... χαιρετίσματα μου στον ταυτισμένο με την πελάτισσά του (τράπεζα) δικηγόρο Αδαμάντιο Μπασαρά και στην Ιωάννα Μαλαβέτα (του μεγαλο-δικηγορικού γραφείου Γιάννη Μαντζουράνη) που ήσαν παρόντες εκπροσωπώντας την ... τράπεζα, καθώς και στους έμμισθους καθ' οιονδήποτε τρόπο (μεγαλοστέλεχος και συνταξιούχος αντίστοιχα) ... μάρτυρες της, Νικόλαο Δαυίδ και Γεώργιο Μαμαλούγκα, υποσχόμενος ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ κατεύθυνση, συναγωνιστή ή σαθρό υποκείμενο, ότι συνεχίζουμε. Μέχρι τελικής Νίκης.

Κι αυτό καθώς, όσο κι αν η τράπεζα προσπάθησε εναγωνίως να πείσει ότι η σωρεία μηύσεων και αγωγών "Attica bank + πρωτοπαλίκαρα αυτής (Χρήστος Μάραντος και ... σία) κατά Κανελλάκη" αφορά κάποιο ... προσωπικό θέμα, η αλήθεια είναι πως αυτή (η υπόθεση) αφορά ΚΑΘΕ Έλληνα Πολίτη και αποτελεί την άκρη του νήματος του ... τραπεζικού συστήματος.

Και το "γαϊτανάκι" της δολοπλοκίας τους, εδώ και καιρό, ξετυλίγεται !

Μετά Τιμής 


Γιώργος Θ. Κανελλάκης
   τηλ : 6977-913-924

Upd.
Αίτημα : Το μόνο που ζητώ απ'  όλο τον Ελληνισμό είναι : 
α) να μείνει μονοιασμένος, πέρα από τεχνητές πολώσεις και 
β) να τσακίσει την Κατοχική Χούντα της Ναζιστικής Ευρωπαϊκής ένωσης τσακίζοντας με την ψήφο του ΚΑΘΕ Μνημονιακή Μαριονέτα, διότι δημιούργησαν την τραπεζική και τοκογλυφική παράνοια στη Χώρα μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου