Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Άδωνι, ξέρεις πως οριοθετούν οι μπίζνες τον μαλάκα από τον πούστη ;

 

Upd. Ήταν αρχές του 1989 όταν μπήκα μετά από εξετάσεις στην τράπεζα Εργασίας. Εκεί, για την καλή μου τύχη (και την κακή των απέναντι μου) μπήκα σε κατάστημα (στο κατάστημα Αμπελοκήπων) όπου διευθυντής και 2 υποδιευθυντές ήταν ... ολίγον τοκογλύφοι που έκαναν μπίζνες με κάτι ... μεγαλοπελάτες.

 

Τότε, όπως αντιλαμβάνεσαι Άδωνι, έκανα ότι

κάνω πάντα. Αντέδρασα, εναντιώθηκα στα "θέλω" τους και τους κατήγγειλα. Ότι κάνω πάντα δηλαδή. Και (σ.σ. όπως πάντα) δικαιώθηκα και μάλιστα από τον πρόεδρο της τράπεζα, τον Καψάσκη.

 

Μέχρι όμως να δικαιωθώ, ένας πραγματικά καθαρός συνάδελφος, ο Σταύρος Πέσχος, από το σχεδόν καθολικά βρωμερό κατάστημα των Αμπελοκήπων μου είπε και μου δίδαξε το εξής :

 

Στ. Πέσχος : Γιώργη η διαφορά ανάμεσα σε έναν πούστη από έναν μαλάκα εστιάζεται στο πόσα θα κλέψει. Στο πόσα θα τσεπώσει ο ίδιος ως μαριονέτα ή το περιβάλλον του, δηλαδή αυτός που κινεί τις μαριονέτες. 

Αν κλέψει (ή αν τσεπώσει το περιβάλλον του) λίγα, οι πέριξ του θα πουν "μαλάκας πιάστηκε", ενώ, αν κλέψει (ή αν τσεπώσει το περιβάλλον του) πολλά, θα πουν "ρε τον πούστη, μάγκας ήταν". 

 

Τελειώνοντας Άδωνι googl-ιασα το εξής :

Τιμές PCR Κύπρος βλέπε εδώ : 23-25 €

 

Και μη νομίσεις πως μόνο εγώ τα παρατηρώ. Τα παρατηρούν κι άλλοι. Και "δικοί" σου που λένε "όποιος κατουράει στη θάλασσα, το βρίσκει στο αλάτι". 

Άδωνι, όπου θάλασσα ο κόσμος και όπου αλάτι οι ψήφοι.

 

Γ.Θ.Κ.


Upd. Την επομένη του ανωτέρω, την 5-1-22, ο Άδωνις - Σπύρος Γεωργιάδης έβγαλε φιρμάνι πως τα test της Κύπρου είναι αναξιόπιστα τεστ και κακής ποιότητας, που προέρχονται από την Κίνα.

Την αμέσως επομένη, την 6-1-2022 η Κυπριακή Δημοκρατία με ανακοίνωσή της έτριψε τη μάπα του Άδωνι παραθέτοντας στοιχεία που τον βγάζουν -για άλλη μια φορά- οικτρό ψεύτη μιας και τα test που πωλούνται φθηνά στην Κύπρο έχουν την έγκριση της Ε.Ε. 

 

Άδωνη, α) πόσο πιο κάτω μπορείς να πέσεις ; β) τα δάνεια σου στις τράπεζες, με το ... ρυθμό που τα πληρώνεις, θα έχουν εξοφληθεί μέχρι το 2850 μΧ ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου