Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Ενημέρωση για το ERTflix

  Μετά τη σημερινή (σήμερα το πρωί) επιδιόρθωση του κώδικα στην εφαρμογή ERTflix, όσοι πρόσφατα αντιμετώπιζαν πρόβλημα αναπαραγωγής με την υπέροχη και ΔΩΡΕΑΝ ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ σε τηλεοράσεις τους (ειδικά στις samsung) όπου, ακουγόταν μεν ήχος και κινούνταν το λογότυπο, χωρίς δε να εμφανίζεται εικόνα, όλα πλέον έχουν καλώς.

 

Επιπλέον αναφέρουμε πως στην νέα έκδοση της εφαρμογής υπάρχει η

δυνατότητα δημιουργίας profil, που προσδίδει σημαντικές διευκολύνσεις, παραπλήσιες εκείνων που έχουν οι ξένες πλατφόρμες, όπως π.χ. αρχείο όσων έχουμε δει κ.λπ.

 

Δημιουργία profil

Για να δημιουργήσουμε προφίλ, ο τρόπος, είναι ο εξής : 

Μπαίνουμε από τον υπολογιστή μας στη σελίδα ertflix.gr και κάνουμε κλικ στην επάνω δεξιά γωνία που λέει "E-mail".

 

Ανοίγει παράθυρο στο οποίο συμπληρώνουμε το email μας και δίνουμε έναν κωδικό ασφαλείας.

Σύσταση ! : ΔΕΝ δίνουμε ως κωδικό κάποιον που χρησιμοποιούμε σε email, σε favabook, @@@@τράπεζες κλπ.

 


 

Πατάμε το "γίνετε μέλος". Ακολούθως η εφαρμογή αποστέλλει email επιβεβαίωσης στο email μας όπου θα πρέπει να μπούμε και να επιλέξουμε την επιβεβαίωση. 

 

Σημαντική σημείωση : Όταν προσπαθήσαμε να περάσουμε το mail και τον κωδικό μας στην τηλεόραση, το σύστημα δεν τον δεχόταν. Έτσι, δεν λειτουργούν οι πρόσθετες δυνατότητες του συστήματος (αρχείο όσων έχουμε δει, εκκίνηση εκπομπής από εκεί που σταματήσαμε την προηγούμενη θέαση κλπ), αλλά, μπορούμε απροβλημάτιστα να δούμε ότι θέλουμε από το πλούσιο θεματολόγιο της ΕΡΤ, αδιαφορώντας ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ προβάλει η ιδιωτική ... ελληνική τηλεόραση.


Καλή διασκέδαση με μια πραγματικά εξαίσια δουλειά τμήματος του Ελληνικού Δημοσίου (όταν άλλες ...).

 -----------------------

Με την ευκαιρία της παρούσας ανάρτησης θυμίζουμε τις οδηγίες για να κλείνουμε ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού με ιατρό στο ΗΔΙΚΑ χωρίς να πληρώνουμε τον κάθε έναν ... επιχειρηματία που μας χρεώνει 1+ € ανά κλήση. Λεπτομέρειες στο Βήμα βήμα οδηγίες για ραντεβού με ιατρούς, χωρίς να πληρώνεις τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου