Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

€ιδήσει$ από το ελλαδιστάν και τα πέριξ αυτού

Στα μικρόφωνα το ρακούν του πυροσβέστη Μιχάλη. 


 Πέφτουμε από τα σύννεφα που η ελληνική κοινωνία τώρα (;) έμαθε πως το ξύλο στις γυναίκες από τους νταήδες, η παιδεραστία και οι βιασμοί συμβαίνουν τόσο συχνά εντός αυτής, που καταντά εμετική και μόνο η ανάγνωση ή η ακρόαση ενός τέτοιου θέματος.
Όμως είναι ... λογικό είναι αφού επί σειρά δεκαετιών η κάθε γυναίκα ήξερε πως

αν απευθυνθεί σε αστυνομικό τμήμα ή αν καλέσει αστυνομικό τμήμα, τότε θα διασύρονταν πρώτα απ' όλους από τους ένστολους.

 

Σήμερα έπεσε στην αντίληψή πως εκτελέστηκε τραπεζίτης μεγάλης τράπεζας. Όχι στο πολιτισμένο ελλαδιστάν. Στην "απολίτιστη" Κίνα. Ο τραπεζίτης εκτελέστηκε τον 1/2021 διότι έλαβε «εξαιρετικά μεγάλες» δωροδοκίες (περί τα 260 εκατ. $), έκανε υπεξαιρέσεις και ήταν και δίγαμος. Σημειωτέον πως ο εκτελεσμένος τραπεζίτης ήταν και μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος. Ομορφιές ...


Πρόεδρος του ευρωκΥνοβουλίου πολίτης (γυναίκα) από την Μάλτα. Χμμμμ. Κι αν μέχρι εδώ θέτουμε ένα "χμμμμ", πόσα να βάλουμε στο γεγονός της εκλογής της Εύας Καιλή (ναι, εκείνου του πουλέν του Βαγγέλα Βενιζέλου) στη θέση της αντιπροέδρου ;

 

Απεβίωσε ένας από τους πλέον μαχητικούς και δημοκράτες Έλληνες Επιστήμονες. Ο 92χρονος χημικός Νίκος Κατσαρός που διατέλεσε πρόεδρος του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, πρόεδρος ΕΦΕΤ κλπ. Ο εκλιπών είχε το κουράγιο προ ετών να εκθέσει τις απόψεις του για το θέμα των chemtrails (ψεκασμών μέσω αεροπλάνων) και μάλιστα πιθανολογούσε ως ιθύνοντες την Βρετανία, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Απόψεις βεβαίως που οι παρακρατικοί (εργάζονται "παρά τω κράτος", στο υπουργείο εθνικής αμύνης κάποια από αυτά τα ... άτομα) των hoaxes, διέψευδαν και διακωμωδούσαν. 

 

Μετά από 19 χρόνια, στο ανώτατο δικαστήριο της Ιταλίας έληξε δικαστική μάχη με θέμα "το θορυβώδες καζανάκι αποτελεί παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων" καθόσον αυτό, το καζανάκι και οι ήχοι που προκαλεί το βράδυ, ξυπνούσαν γείτονα που η κρεβατοκάμαρά του ήταν σε μεσοτοιχία με το ενοχλητικό καζανάκι.
Η απόφαση στηρίχτηκε σε απόφαση του ΕΔΑΔ (Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) σύμφωνα με την οποία : ο ήχος από το καζανάκι έθεσε σε κίνδυνο την ποιότητα της ζωής τους των καταγγελλόντων, Βέβαια, εμείς εδώ στη μπανανία του ελλαδιστάν δεν έχουμε ανάγκη από καζανάκια. Έχουμε πιστολίδια για χαβαλέ, μοτοσυκλέτες χωρίς εξατμίσεις και πολλά άλλα που μας "ηρεμούν" στις ώρες κοινής ησυχίας (και μη) ...
 

Και μιας και μιλάμε για σφαίρες, χθες αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε στο ταρτάν του Εθνικού Σταδίου Χανίων. α) Άραγε υπάρχουν και δεσποζόμενες σφαίρες ; β) μόνο η ΕΛΑΣ δεν γνωρίζει το "έθιμο" του "παίρνω ένα κουμπούρι κι αρχίζω να βαράω στον αέρα" γ) μόνο η ΕΛΑΣ δεν έχει ιδέα για τους κυνηγούς που βαράνε πουλιά εντός κατοικημένων περιοχών. Και μιας και μιλάμε για την ΕΛΑΣ, "Μιχάλη μας λείπεις" ... 

 

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα όταν λαμπάδιασε σχολικό λεωφορείο στη θέση φράγμα Πείρου, στο Δήμο Ερυμάνθειας, που ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν είχε μέσα μαθητές καθόσον την ώρα που πήρε φωτιά το όχημα πήγαινε στα χωριά της περιοχής για να παραλάβει μαθητές και να τους μεταφέρει στα σχολεία του. 300+1 "παιδιά",  κλείστε μερικά σχολεία ακόμη, καταργήστε όλα τα περιφερειακά αστυνομικά τμήματα κι όλα θα πάνε ... καλύτερα στο ελλαδιστάν.


Για 5η φορά μέσα σε 7 χρόνια, "σοβαρά" sites του internet "αποκαλύπτουν" την ύπαρξη 13ου ζωδίου. Του Οφιούχου. Είναι τόσο "σοβαρά" δε αυτά τα sites που δεν έκαναν τον κόπο να googlάρουν τη λέξη "οφιούχος" όπου θα διαπίστωνε το ακατοίκητο τους πως μέχρι και η NASA αναγκάστηκε να βγάλει το 2020 σχετική δήλωση για την μη ύπαρξη του ... θέματος (που "παίζει" κάθε 2 χρόνια από το 2014 και εντεύθεν, ανά διετία).

 

 Και μιας και μιλάμε για σούργελα, ας μιλήσουμε και για μια πραγματικά σοβαρή υπόθεση. Τον τελευταίο καιρό, μέσα από εφαρμογές κινητών τηλεφώνων στις οποίες μπαίνουν συνήθως άτομα νεαρής ηλικίας, διακινείται μια είδηση που λέει πως ο σκατόψυχος Αδόλφος Χίτλερ ήταν καλός ζωγράφος. Εμείς θα μείνουμε στην διαπίστωση αυτή εδώ σύμφωνα με την οποία "το βασικό χαρακτηριστικό της ναζιστικής τέχνης δεν είναι ότι είναι τέχνη, αλλά ότι είναι ναζιστική". Και θίγουμε το θέμα για δύο λόγους. Πρώτα απ΄ όλα διότι αφορά παιδιά (η διάδοσή της ... καλλιτεχνικής φύσης του μισανθρώπου Χίτλερ) και δεύτερον διότι αρκετούς λόγους μισεμού έχουμε στην Ελλάδα μας. Για την ώρα μας ... αρκεί ο χωρισμός σε εμβολιασμένους και μη.

 


Έμαθαν τη δουλειά από τηλεμάθηση
και τηλεργασία
Τέλος πληροφορούμαστε πως καλλιεργείται συζήτηση στο δημόσιο ταμείο ΤΜΕΔΕ των Μηχανικών συζήτηση με κάτι που είχαμε υπενθυμίσει προ 5 1/2 ετών. Μιλάμε γι αυτό εδώ. Μιλάμε για όσα έταζε ο "εμπνευστής" της αθρόας (και καταστροφικής σύμφωνα με όσα αποδείχθηκαν) συμμετοχής των Μηχανικών στο πνεύμα του "είμαστε τραπεζίτες", προ 16ετίας. Ίδωμεν ...


Ο καιρός : έρχεται βροχή έρχονται χιόνια, όπως θα έλεγε και ο Νιόνιος (που διόρισε και τις δύο του κόρες στη Βουλή).

 

Επί του πιεστηρίου (όπως θα λέγαμε, κάποτε, όσοι είχαμε σχέσεις με λινοτυπία και εκδόσεις) : η Σερβία, ένα περήφανο κράτος 7 εκατομμυρίων πολιτών, αφού της απέλασαν οι νεοναζί της Αυστραλίας τον Τζόκοβιτς, εκείνη, η Σερβία, ανακάλεσε την άδεια εξόρυξης Λιθίου από την αυστραλέζικη εταιρεία.

Υπόθεση για την οπαία ο Τζόκοβιτς είχε παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο για να πάρουν πόδι οι επικίνδυνες για το περιβάλλον και τους πολίτες εξορύξεις Λιθίου.

 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου