Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Γιάννη Στουρνάρα, ο προκάτοχός σου -είπες- είχε ψυχολογικά θέματα και δε πήρε χαμπάρι. Εσείς περιμένατε τον SSM ;

Κανελλάκη, όταν στα τέλη του 2010 ο Γαμβρίλης ετοίμαζε τις αγωγές και τις μηνύσεις σε βάρος σου, ( : Δείτε με ποιο τρόπο η Attica bank μου ζητά 703.624,79 € ) του είχε έλθει και ένας "ταμπλάς" καθώς το "υπερπροηγμένο" online ηλεκτρονικό σύστημα της τράπεζας είχε κάτι ... μικροπροβλήματα. Όχι τίποτα το ιδιαίτερο, απλά δε λειτουργούσε επί σχεδόν ένα μήνα ... 
Ας θυμηθούμε τι έγραφε το forum των Μηχανικών : http://www.emichanikos.gr/Κατέρρευσε το μηχανογραφικό σύστημα της Τράπεζα Αττικής.

Ήταν τότε που η Attica, μετά την επισκευή του online, έβγαλε και μια ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία : "Η ATTICABANK, στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού και της αναδιοργάνωσης της, ενημερώνει την πελατεία της ότι ολοκληρώνονται οι εργασίες αναβάθμισης του κεντρικού πληροφοριακού της συστήματος, οι οποίες εκτελούνται το τελευταίο διάστημα. Η αναβάθμιση κρίθηκε αναγκαία στα πλαίσια της περαιτέρω βελτίωσης της ασφάλειας και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και της ανάπτυξης της Τράπεζας σε νέους τομείς. Οι εργασίες προχωρούν και ολοκληρώνονται με επιτυχία. Η ATTICA BANK ευχαριστεί τους πελάτες της για την κατανόηση που επέδειξαν και επιδεικνύουν κατά τη διάρκεια των έργων της αναβάθμισης, η οποία οδήγησε σε προσωρινές δυσλειτουργίες του κεντρικού πληροφοριακού συστήματος.
Εκμεταλλευόμενη πλήρως τις δυνατότητες της πληροφορικής, η AtticaBank εξακολουθεί να παραμένει πιστή στην βασική αρχή που την χαρακτηρίζει στα ογδόντα πέντε χρόνια της λειτουργίας της, δηλαδή την ασφαλή και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών από ένα αξιόπιστο
χρηματοπιστωτικό οργανισμό"

Τα αναφερόμενα links στο Forum μας δοκιμάστε τα ελευθέρως. Έτσι κι αλλιώς η Attica bank τα διέγραψε, θεωρώντας πως ξεχνάμε επειδή εκείνη θα το ήθελε.

Εργολήπτης μηχανικός

Φίλε μου τι πήγες και θυμήθηκες ;;; !!!! Έπρεπε να περάσουν σχεδόν 6 χρόνια για να διαπιστώσει η ΤτΕ -μετά από εντολή του SSM- πως : "Το μηχανογραφικό σύστημα δεν πέρναγε από κανένα έλεγχο, ούτε μία φορά τον χρόνο, με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος αν έπεφτε το σύστημα να πέσει και η τράπεζα". (ΠΗΓΗ Ημερησία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου