Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Η προδοσία της μεταβίβασης του ΝΕΡΟΥ (ΕΥΔΑΠ - ΕΥΑΘ) στο ΤΑΙΠΕΔ



Δείτε συμπατριώτες τι συμβαίνει στις ΗΠΑ όπου έχει ιδιωτικοποιηθεί το ΝΕΡΟ και περιμένετε να συμβεί και στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!! όπου οι υπάλληλοι μας, οι κακοί μας υπάλληλοι που εξελέγησαν στην ... βουλή για να προασπίσουν τα συμφέροντα του Ελληνισμού, ξεπουλούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ως άλλοι "μπέηδες" !!!



Σύντομο ιστορικό για τα του ΝΕΡΟΥ ΜΑΣ

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 1472/25-5-2016 μεταφέρθηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ μετοχές (μεταξύ των άλλων)
και της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ. 

Σ' αυτή την προδοτική μεταφορά ΕΘΝΙΚΗΣ περιουσίας συνυπήρξαν και οι μεταφορές ΔΕΣΦΑ, ΟΛΠ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΛΘ, ΟΤΕ και τόσων άλλων όπου, λες και τα έφεραν από το σπίτι τους οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ τα μεταβίβασαν στο ΤΑΙΠΕΔ, (διότι όπως δικαιολογούνται τα είχαν υπογράψει οι προηγούμενοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ) που με τη σειρά του, το ΤΑΙΠΕΔ θα τα μεταβιβάσει σε ... ιδιώτες επενδυτές (;;;;) του εξωτερικού ή σε ντόπιους εντολοδόχους των διεθνών κτηνών και τοκογλύφων. Όπως ακριβώς δηλαδή έγινε με το :

Παραμένοντας στα θέματα του νερού (ΕΥΔΑΠ - ΕΥΑΘ), η δημοσίευση αυτή στο ΦΕΚ ήλθε ουσιαστικά και επικύρωσε την μεσοβέζικη απόφαση του ΣτΕ 1906/2014 (βλέπε σχετικό απόσπασμά της) και την πλήρη απόφαση εδώ που μιλούσε για "ναι μεν δεν επιτρέπεται η μεταβίβαση ενός μονοπωλιακού αγαθού, ... αλλά οι ανάγκες του μνημονίου επιτάσσουν την μεταφορά της ΕΥΔΑΠ στο ΤΑΙΠΕΔ όπου θα ισχύουν οι Ελληνικοί ... Νόμοι περί και μπλα μπλα μπλα ...

(Σημ Γ.Θ.Κ. τμήμα μα και ΟΥΣΙΑ της πλήρους απόφασης γράφει στην παράγραφο 22 : "... Επομένως, η εν προκειμένω μεταβίβαση του κατεχομένου από το Δημόσιο ποσοστού μετοχών της ΕΥΔΑΠ, με την οποία επέρχεται ως συνέπεια η πλήρης ιδιωτικοποίηση της εν λόγω δημοσίας επιχειρήσεως, δεν προσκρούει στο Σύνταγμα, λαμβανομένου προσθέτως υπ όψη ότι α) οι σκοποί και η διάρκεια της εταιρείας ορίζονται κατά τρόπο δεσμευτικό από τις οικείες νομοθετικές διατάξεις (1 παρ. 7 ν. 1068/1980, 1 παρ. 2 και 4 ν. 2744/1999), και β)  σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ. 8 ν. 2744/1999 απαγορεύεται η εκποίηση των δικτύων υδρεύσεως και αποχετεύσεως που ανήκουν στην ΕΥΔΑΠ, των συναφών έργων και εγκαταστάσεων, καθώς και η σύσταση εμπραγμάτων δικαιωμάτων σε αυτά....")

Η γνωμοδότηση αυτή είχε έλθει μετά από προσφυγές αμφοτέρων των μερών από το 2012, αλλά, για την ώρα ας μην μακρηγορήσουμε για γραφειοκρατικές αθλιότητες και χάσουμε το νόημα της υπόθεσης που είναι ΤΟ ΝΕΡΟ !
Σαφώς, αυτές οι μεταβιβάσεις - ξεπούλημα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ήταν γνωστές στους .... βουλευτές του "παλατιού" (βουλής) από δεκαετίες πιο πριν αφού, στο γνωστό απόσπασμα της παράδοσης της εξουσίας στον "εν Βερολίνω τη" Κάρολο Παπούλια, την 8-2-2005  τα είχε πει ΟΛΑ ! Από την παράδοση της Εθνικής ΜΑΣ Κυριαρχίας μέχρι και το ξεπούλημα των πάντων !!! Ας θυμηθούμε τα κατωτέρω 57 δευτερόλεπτα που συνιστούν ΞΕΚΑΘΑΡΑ, Εθνική μειοδοσία και Εθνική προδοσία ... προς χάριν της Ευρωπαϊκής  (ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ)  Ένωσης !!!



Πριν το αποψινό κλείσιμο σας θυμίζω τα :
http://gkanellakis.blogspot.gr/2016/09/Greek Citizens, water is a gift ? Not merchandise ? Are you sure ? You better take a look at this και το 

http://gkanellakis.blogspot.gr/2016/10/The WW iii is going to be for the water. And Greece has a lot ...

τονίζοντάς σας πως στο άρθρο αυτό : http://anemosanatropis.blogspot.gr/2016/10/Η Coca-Cola αγοράζει το νερό της χώρας περιγράφεται ένα ελάχιστο τμήμα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ που λέγει : σύντομα η Χώρα θα καντονοποιηθεί και ΕΚΕΙ θα τελειώσουν τα πάντα για τον Ελληνισμό (!!!) προς ... χάριν των κτηνών που πυροβολούσαν οι γονείς μας στην (προηγούμενη) Κατοχή !!!

Επιστρέφω

Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Υ.γ. όποιος αναζητεί σκατόψυχους χαφιέδες των καταστάσεων αυτών, ας αναρωτηθεί για την πορεία του χρήματος που διακινείται μέσω Κατεχάκη και στα μισθόργανα τους σε blogs, στο internet και σε Υπουργεία ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου