Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Σταθόπουλε όταν ξυρίζεσαι το πρωί, κοιτάζεις τον καθρέφτη ή το αποφεύγεις ;

"... Σ’ αυτό το πραγματικά πολύ δύσκολο περιβάλλον, που δεν συνηγορεί για αβίαστες επιλογές, καλούμε καθέναν ξεχωριστά να υπολογίσει το κάθε τι προσεκτικά προτού πάρει την όποια απόφαση και αφού ενημερωθεί αρμοδίως από Πολιτεία, Τράπεζα, Σύλλογο, ΛΑΚ κ.λπ ασφαλιστικούς φορείς που ανήκει να πράξει αναλόγως έως την ολοκλήρωση του χρόνου που διαρκεί η εθελούσια έξοδος ..."

Μ αυτό το λογύδριο έκλεισε την τελευταία του ανακοίνωση ο Σύλλογος Εργαζομένων τράπεζας Αττικής, λογύδριο που αποτέλεσε -κατά τον Σταθόπουλο και των πέριξ αυτού- αιτιολόγηση των καθηκόντων, μα, και των ευθυνών του έναντι των Εργαζομένων. Λογύδριο που ως άλλος Πόντιος Πιλάτος είπε προς τον ... όχλο (βλέπε εργαζόμενους στην Attica bank) : "ἀπενίψατο τὰς χεῖρας ἀπέναντι τοῦ ὄχλου, λέγων, Ἀθῷός εἰμι ἀπὸ τοῦ αἵματος τούτου ὑμεῖς ὄψεσθε" 
Σταθόπουλε έχεις διαβάσει ποτέ σου τον κανονισμό λειτουργίας του Συλλόγου ; Γι αυτόν εδώ
μιλώ : Καταστατικό ΣΥΤΑ Έχεις διαβάσει ποτέ σου !!! τι γράφει το Άρθρο 2 ;;; Η παράγραφος -α- ξέρεις τι λέει ρε "πανθομολογούμενο" ;;;

Ναι Σταθόπουλε. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!! Σου ξαναλέω ότι σου είπα μέσα στα γραφεία του ΣΥΤΑ την 18-1-2010 (και 18-1-2011 με απέλυσες μαζί με τα λαμόγια ΣΟΥ !!!). 

Ντροπή σου διότι αφήνεις απροστάτευτο το προσωπικό της τράπεζας ... νίπτοντας τα χείρας σου λέγοντάς τους να ... υπολογίσουν προσεκτικά, να ... ενημερωθούν από Πολιτεία κλπ και να πράξουν στην προτεινόμενη ... Εθελουσία Έξοδο (προς τον θάνατο). ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΕ πρόεδρε των Εργαζομένων ;;; Αυτή ;;; 
Αυτά σου είπαν οι Δραγασάκης, Σπίρτζης, Πετρόπουλος και τα άλλα τα ... παιδιά ;

Σταθόπουλε, επί του παρόντος λοιπόν θα σου πω τούτο. Η υπόθεση της Attica bank, με τους Γαμβρίληδες, Καλογρίτσες, J&P κλπ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ, αλλά αντιθέτως, ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ !!! Και εκεί, θα έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο. Και όχι μόνο διότι συμμετείχες και συμμετέχεις στο Δ.Σ. της τράπεζας αλλά διότι ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ τον συνδικαλισμό όπως και ο Παναγόπουλος και τόσοι άλλοι ... συνδικάλες του επιπέδου σας !!! Και το τέλος αυτής της εποχής έχει αρχίσει εδώ και καιρό !!!


Σταθόπουλε, αν θες να σώσεις (ότι δε σώζεται), εξήγησε στο προσωπικό πως, ΟΤΙ πάρουν από την εθελουσία, θα φύγει σε παρακρατήσεις, φόρους, εισφορές, δάνεια, αντισυνταγματικούς φόρους ακινήτων κλπ. και το μόνο που θα απομείνει θα είναι ο ζόφος της ανεργίας !!!!!!!

Εξήγησε τα στον κόσμο που τους ... προτείνεται να αποχωρήσουν, μιας και ΑΥΤΟΣ ο κόσμος ΔΕΝ είναι αυτοί που δημιούργησαν το τερατούργημα της Attica αλλά αντιθέτως είναι όσοι ΔΕΝ πληρώνονταν υπερωρίες, ΔΕΝ τόλμαγαν να μιλήσουν για τις απανωτές μεταθέσεις και κακομεταχειρίσεις τους, ΔΕΝ είχαν άλλο όνειρο από το να περιμένουν να γεράσουν και να φύγουν από εκεί μέσα που ΕΣΕΙΣ γαμήσατε !!! Εσείς που θα παραμείνετε ως άλλοι ... σωτήρες !!! Σταθόπουλε. Ε, Σταθόπουλε !!!


Συνάδελφοι, σύντομα θα δείτε πως όσα αποδελτίωνα από διάφορες πηγές και σας ενημέρωνα για τα -τότε- μελλούμενα και νυν υφιστάμενα, ήταν λίγα μπροστά στην πραγματικότητα ! 


Μη τους κάνετε το χατήρι να φύγετε μόνο και μόνο προς χάριν των "νέων προσλήψεων" !!!


Επιστρέφω με πολύ δύναμη και αίσθημα Δικαίου

Γιώργος Θ. Κανελλάκης 

Upd. Τώρα, τράβα στον Ρουμελιώτη, να πει στον Μαντζουράνη να μου κάνει κι άλλες μηνύσεις πέραν των 700.000 €

Ξέρεις εσύ! Σταθόπουλε. Ε, Σταθόπουλε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου