Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Η δική μου Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με εκείνη ... κάποιων

Ίσως να φταίει πως εδώ και πολύ καιρό έχω επιλέξει αυστηρά το ποιους συναναστρέφομαι. Το ποιους εκτιμώ, επικοινωνώ και συζητώ. 

Ίσως πάλι να φταίει όμως και το ότι εδώ και καιρό δεν αποδέχομαι (ούτε εγώ ούτε οι παρέες μου) τις γκεμπελίστικες και προπαγανδιστικές ανακοινώσεις των εκάστοτε (αυτονομαζόμενων) ... κυβερνητών που ως άλλοι Ράλληδες και Τσολάκογλου περηφανεύονται για τα ... επιτεύγματά τους. Όποιος και να είναι ο υπαίτιος της απόφασης μου να περιοριστώ σε όσους τους πρέπει, ο λόγος, δηλαδή, ότι και να φταίει, ο κόσμος που συναναστρέφομαι, δεν αποδέχεται να πληρώνει (όπως διατρανώνει ...  περήφανα η κατοχική ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ+ΑΝΕΛ), αντισυνταγματικά χαράτσια, όπως ο ΕΝΦΙΑ (βλ. Ο ΕΝΦΙΑ εκτίναξε τα έσοδα).

Όποιος και να είναι ο λόγος, ο κόσμος που συναναστρέφομαι, δεν ξεχνάει ΠΟΙΟΙ (ουσιαστικά) συγκυβέρνησαν επί 40 χρόνια της λεγόμενης μεταπολίτευσης και έφεραν την
Πατρίδα μου στα δόντια ναζιστών και τοκογλύφων. Και μιλώ για τα ... κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, μαζί με τα εξαπτέρυγά τους (ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ, ΠΟΤΑΜΙ κλπ). Κόμματα που ευαγγελίζονται πως, αφού φύγουν οι ΣΥΡΙΖΑ+ΑΝΕΛ, εκείνοι (σ.σ. άμοιροι που νομίζετε πως ξεχνάμε) θα δώσουν το περιθώριο στο Λαό να επιλέξει, αντί του Δημίου με το τσεκούρι, εκείνον με το σπαθί ... (βλ. Η πρόταση της Ν.Δ. για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις

Όποιος και να είναι ο λόγος, ο κόσμος που συναναστρέφομαι, δεν πιστεύει σε αδιέξοδα και αδιαφορεί για όσους λένε πως "πρέπει" να είναι προσδιορισμένος ως "αριστερός", "δεξιός", "κεντρώος" κλπ μιας και όλα αυτά τα ... τοπωνύμια δεν είναι τίποτα περισσότερα από ΤΙΠΟΤΑ !

Όποιος και να είναι ο λόγος, ο κόσμος που συναναστρέφομαι, δε θεωρεί πως "λύση" είναι αποκόμματα που διασπάστηκαν ΑΦΟΥ έδωσαν στον παρόντες το περιθώριο να ... νομοθετήσουν τερατουργήματα, σύμφωνα με τα οποία ξεπουλιούνται ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, στο όνομα της ... ανάπτυξης, στο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και αλλαχού.

Όποιος και να είναι ο λόγος, ο κόσμος που συναναστρέφομαι, δεν αποδέχεται πως οι λύσεις (όχι Η λύση, μα ΟΙ λύσεις) θα προέλθουν από κόμματα που ήταν επί 40 χρόνια στο "παλάτι" - βουλή όπως το ΚΚΕ (που δεν είχε βγάλει "κιχ" για όσα γίνονταν και γίνονται), ή η Χ.Α. για την οποία το διαδίκτυο βρίθει από φωτογραφικό και αρχειακό υλικό για τα μέλη της που εξυμνούσαν τον Ναζισμό, πλανάται πλάνην οικτράν.

Όποιος και να είναι ο λόγος, ο κόσμος που συναναστρέφομαι, δεν περνάει αβρόχοις ποσί τις εντολές (;;;;) τραπεζοϋπαλλήλων στον κόσμο μέσα σε καταστήματα των τραπεζών που ουρλιάζουν : αν παραπονιέστε που έχουμε 2 ταμεία και περιμένετε 150 άτομα στη σειρά, θα φέρω την αστυνομία.

Δεν αποδέχεται πως οι δικαστές, αυτοί που θέλουν να τους θεωρούμε ως "λειτουργούς" ενώ δεν είναι τίποτα περισσότερο από δικηγόρους που έπιασαν δουλειά στο Δημόσιο, βρίσκουν ως Συνταγματικές τις αυξήσεις του εαυτού τους, Συνταγματικά τα μνημόνια και τους μνημονιακούς ... νόμους και αντισυνταγματικά τα αιτούμενα από την ΚΟΙΝΩΝΙΑ 
Δεν αποδέχεται πως οι τράπεζες είναι uber alles και ας το εφαρμόζει ο αντιπρόεδρος (;;;) Δραγασάκης.
Δεν αποδέχεται το δόθηκαν ένας σκασμός από χρήματα στον ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ από τον Μαρινόπουλο για να έχουν την ανοχή και την εύνοιά του.
Δεν αποδέχεται πως ο (συμμαθητής) Χριστοφοράκος το ... έσκασε (;;;) στην Γερμανία ενόσω υπεύθυνη ήταν η Ντόρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελου.
Δεν αποδέχεται πως δεν αυτοκτονούν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 1 με 2 άτομα, μόνο και μόνο διότι δεν το λένε τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα τους, με κυρίαρχη την ... ΕΡΤ.
Δεν αποδέχεται πλέον πουλημένους και βολεμένους ... ιεράρχες.
Δεν αποδέχεται τιποτένιους πολιτικάντηδες ... συνδικαλΗστές, αλλά όσους λένε τα πράγματα με το όνομα τους (βλ. Είναι κατακτητές και όχι επενδυτές)
Δεν αποδέχεται την παιδεία τους που κουβαλάνε τα παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού 6-7 κιλά βιβλία στους ώμους τους μιας και στην εποχή των Σεφέρη, Ελύτη, του Ρίτσου, Παπαδιαμάντη, του Θεοδωράκη, του Ρήγα και τόσων άλλων, αυτών που είχαν 2-3 βιβλία στην τσάντα τους και μόνο αμόρφωτοι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ...
Δεν πέφτει στην παγίδα του "μη πεις πλούτος γιατί το λέει το ΚΚΕ", "μη πεις Ελευθερία γιατί το λέει η Χ.Α.", "μη πεις Δημοκρατία γιατί το λέει η Ν.Δ.", "μη πεις κοινωνική πρόνοια γιατί το λέει το ΠΑΣΟΚ", "μη σηκώσεις Ελληνική Σημαία γιατί το ίδιο ... προτάσσουν οι ΑΝΕΛ", "μη μιλήσεις για προδότες γιατί το ίδιο λέει το ΛΑΕ" κλπ
Ο κόσμος που συναναστρέφομαι δεν αποδέχεται τον φόβο παρά μόνο τον φόβο που προκαλεί ο φόβος. Και ως εκ τούτου, του δίνει την μηδενική του θέση.

Ο Ελληνισμός που συναναστρέφομαι, ο κόσμος που συναναστρέφομαι δεν είναι λίγος αριθμητικά, κουράζεται αλλά, δεν υποκύπτει, δεν συντρίβεται, δεν υπακούει και δεν πέφτει στην παγίδα του να ενταχθεί σε σέκτες και ... πεφωτισμένους αρχηγίσκους, δεν διαβάζει και δεν ακούει τα ΜΜΕ τους, αλλά ούτε και εκείνα τα πρακτορίστικα που ΜΟΝΟ τους μέλημα είναι να διασπούν την συνοχή του Κοινωνικού Ιστού, να αποπροσανατολίζουν και να προκαλούν (ως γνήσιοι ανώμαλοι νόες) ανακατωσούρα στον κάθε λογικό Πολίτη.

Ο Ελληνισμός που συναναστρέφομαι δε φοβάται και δεν ξεχνά τα όποια του πολιτικά λάθη έχει κάνει, λάθη για τα οποία δεν φταίει αυτός αλλά οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που τα έκαναν, λάθη τα οποία αποτελούν εμπειρία του και όχι τύψεις και με αυτή του την εμπειρία προχωράει στο επόμενο βήμα

Και αυτό θα το δουν όλοι. Και θα φανεί. Και θα έλθει από όπου δε το περιμένουν οι κλέφτες, οι απατεώνες και οι ... πτωχοί τω πνεύματι απατεώνες, ξεφτιλισμένοι και πουλημένοι, που δεν έχουν διδαχθεί από την παγκόσμια ιστορία. Θα το δουν στον διπλανό μας όταν θα τον κοιτάξουν με προσεκτική και διορατική ματιά και όχι με το βλέμμα της συμπόνοιας και της λύπης ή της απαξίωσης. 

Θα το δουν όταν θα πρέπει να φανεί. Όταν θα πρέπει και όχι όταν θα προκληθούν από "κάποιους" να το δείξουν. Και τότε θα δούμε κατά πόσο ισχύουν οι ... νόμοι που ξεπουλήθηκαν τα πάντα που επιφόρτισαν την Ελληνική Κοινωνία με χαράτσια και ατελείωτα χρέη !!!
Και  κάτι για το τέλος. Επαναλαμβάνω πως "κάποιοι" είναι παντελώς αδαείς από την διεθνή Ιστορία και τι επέφεραν οι τρομακτικές πιέσεις και οι γενοκτονίες στους Λαούς. Σύντομα θα το μάθουν.

Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Υπόμνημα : η φωτογραφία με του ... θεσμούς μπροστά στην Ελληνική βουλή το 1941 από την σελίδα του Αγωνιστή Δάσκαλου Κώστα Γιαννιώτη εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου