Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Αποτελέσματα συνεδρίου ΠΑΣΟΚ. ΣΥΡΙΖΑ ήθελα να πω.

Λήγοντας το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ όπου παραστάθηκε ΟΛΟ το ΠΑΣΟΚ πλην του Ανδρέα Παπανδρέου, του Κώστα Σημίτη και του Άκη Τσοχατζόπουλου (πως κολλιέται προσωρινά) έγιναν πανθομολογούμενα (όπως θα έλεγε και ο σύντροφος πρόεδρας εργαζομένων της Attica bank και μέλος του Δ.Σ της) γνωστά τα εξής :

  1. Ο Τσίπρας έλαβε ποσοστό επανεκλογής του : 93,5% δηλαδή έκανε με τα κρεμμυδάκια εκείνο το ... αποτέλεσμα του 92,21% της άλλης ΧΟΥΝΤΑΣ ! Σημαντικότατο δε γεγονός της παντοδυναμίας του ηγέτη Τσίπρα είναι πως έλαβε "συντριπτικό ποσοστό" επανεκλογής του (93,5), ενόσω δεν είχε κανέναν αντίπαλο μιας και κανείς άλλος δεν έβαλε υποψηφιότητα !!!
  2. Η ΠΑΣΟΚίλα είναι ανίκητη  
  3. Ο ηγέτης Τσίπρας, αφού θύμισε στους 2.926 συνέδρους του το IQ ΤΟΥΣ, όταν του απέρριψαν την ... πρόταση του, τους έβαλε να ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ και τότε (ως εκ θαύματος) η ηγέτης έλαβε παντοδυναμία


Προς χάριν του σοσιαλΗσμού σύντροφοι (του ΠΑΣΟΚοΣΥΡΙΖΑ) εισηγούμαι, αφού μαστιγωθούν όλοι οι σύνεδροι, και αφού βρεθούν οι "κακοί" που καταψήφισαν τον ηγέτη, οι δεύτεροι, να εκτελεστούν. Στο Γκουαντάναμο, μιας και εκεί, τα ... μέλη του (Γκουαντάναμο) φοράνε στολές ίδιας απόχρωσης με αυτή των χρωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου