Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Καλό μήνα. Ονειρεύομαι οι μεθεπόμενοι να είστε ΕΣΕΙΣ

Καλό μεσημέρι. Καλό Σ/Κ και καλό μήνα.

Δείτε το βιντεάκι, βάλτε δυνατά την μουσική έστω και αν ο ξινός γείτονας στραβώσει την μουτσούνα του. Απολαύστε το πιτσιρικά στα πλήκτρα ενώ δείτε και το χορευτικό του βίντεο, χορεύοντας και εσείς. Στη γκαρσονιέρα, στο δυάρι ή και στο τεσσάρι αν υπάρχει (ακόμη). Αν δεν σας αρέσει αυτό, βάλτε ότι άλλο σας φτιάχνει την ψυχή.

Νιώστε για λίγο ανέμελοι, ελαφριοί, ανάλαφροι για την ακρίβεια, έστω και να κρατάτε στο χέρι μια κουτάλα και μαγειρεύετε ή μια σκούπα, σκουπίζοντας. Πετάξτε στο αέρα τους λογαριασμούς - νταβαντζιλίκια. Ακούστε το τραγουδάκι ή ότι χαρούμενο σας αρέσει 2-3-4 φορές.

Σκεφτείτε όλα όσα γουστάρετε, φτιάξτε το κέφι σας τόσο ώστε να γελάστε και κυρίως, τόσο ώστε να πείτε : ρε καριόλια, κλέφτες υπαλληλάκια του "παλατιού", ΤΟΥ ΚΑΘΕ ... ΚΟΜΜΑΤΟΣ, που μας κλέβετε την καθημερινότητα, το σήμερα, το αύριο, το μέλλον των επόμενων γενεών, θα σας πάρει και θα σας σηκώσει !
Μαζί με τους αληταράδες τα αφεντικά σας τους τραπεζίτες, μαζί με τα ρεμάλια τους ... επιχειρηματίες που έβγαλαν έξω σε τραπεζικά λαγούμια - offshore εκατοντάδες δις από το κωλοeuro σας, αφήνοντας τον κόσμο εδώ, να φυτοζωεί, την ώρα που εσείς έχετε βίλες στο Μονακό, στις Κάννες, στην Ίμπιζα, στην Μύκονο.

Και σε όλα αυτά, προσθέστε στο σκεπτικό σας, στους εχθρούς σας και τους αληταράδες
έμμισθους παπαγάλους. Τους αργυρώνητους δημοσιοΚάφρους του σωρού που ταΐζονταν -και ταΐζονται- με κονδύλια από την Κατεχάκη, το Imf και την ναζιστική ευρωπαϊκή ΤΟΥΣ ένωση.

Και κάτι ακόμη. Μη ξεχάστε πως κάποτε ξηλώνονταν πεζοδρόμια απέναντι στις αυθαιρεσίες των αληταράδων. Σήμερα εμείς ας ξηλώσουμε πλέον ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ! Σπάστε, καταστρέψτε, κάψτε ότι σας διαλύει, κάνοντας αρχή με το να μη πληρώνετε ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ! Μη πιστεύετε ΚΑΝΕΝΑΝ από τους υφιστάμενους του ΠΑΛΑΤΙΟΥ - βουλής!

Σκεφτείτε πως δεν είναι δυνατό να ξεσηκώνονται μάζες για μια ηλιθιότητα που λέγεται σικέ ποδόσφαιρο ενώ δεν ανοίγει μύτη για όσα γίνονται σε εμάς και την Πατρίδα. Σκεφτείτε πως ΑΥΤΗ η Φυλή, η δική μας ΦΥΛΗ, έχει Ιστορία χιλιάδων ετών. Ας πάψει πλέον ΕΔΩ η σύγχρονη ... 400ετία της  δουλικής ... Τουρκοκρατίας - Κατοχής.

Τέλος, συνειδητοποιείστε πως οι προηγούμενοι ήταν ΙΔΙΟΙ και ΟΜΟΙΟΙ με τους παρόντες, που με την σειρά τους θα είναι ΙΔΙΟΙ και ΟΜΟΙΟΙ με τους επόμενους. Για τους μεθεπόμενους υπάρχει μια πιθανότητα να είναι διαφορετικοί. Αλλά, μη βιαστείτε να βγάλτε συμπεράσματα για το ποιους ονομάζω "μεθεπόμενους", αφού αυτοί, ονειρεύομαι να είστε ΕΣΕΙΣ !

Καλό μήνα
Γιώργος Θ. Κανελλάκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου