Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Η Ελλάδα στην 86η θέση της Ανταγωνιστικότητας. Τα καλύτερα έρχονται συμπολίτη

Εντάξει. Μέχρι να φτάσουμε την Υεμένη, στο 130, θέλουμε λίγο καιρό ακόμη


Σύμφωνα με τον Έκθεση 2016-2017 (βλέπε εδώ, σελίδα 15/399) η Ελλάδα έπεσε στην 86η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης Ανταγωνιστικότητας. Πέρυσι βρισκόταν στην 81η θέση.

Το καλό είναι πως πάνω από εμάς, βρίσκονται σε καλύτερη θέση Ανταγωνιστικότητας, γείτονες χώρες και μη, όπως : τα νησιά Μπαρμπάντος (72η), η Κολομβία (61η), η Βουλγαρία (50η), το νησιωτικό κράτος του Μαυρικίου (45η), η Ισλανδία που έστειλε στο διάβολο την Ε.Ε., το € και έβαλε στην φυλακή τραπεζίτες (στην 27η), αλλά

και η Αλβανία (στην 80η).

Στον αντίποδα ; Η Υεμένη που έπιασε πάτο (138η). Με δεδομένο πως τα καλύτερα έρχονται για τους Έλληνες, τρέμε Υεμένη. Κοντά σιμά θα χάσεις την (ανάποδη) πρωτοκαθεδρία. 
Το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήθελα να πω, ο Σταθάκης και τ' άλλα τα παιδιά, φροντίζουν. 

Η φωτογραφία του λατρεμένου πεφωτισμένου και κυρίως πλούσιου (σύμφωνα με τις δηλώσεις πόθεν έσχες) και τραπεζόφιλου υπουργού από εδώ

Τώρα, αφού δεις τι σου έχει περισσέψει από το μηνιάτικο και την σύνταξη (αν έχεις απ' αυτά) μπορείς κάλλιστα να εξακολουθήσεις να ασχολείσαι με τις τηλεοπτικές άδειες, με τις Βρυξέλλες και με το #μένουμε_ευρώπη. Κορόιδο !