Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Παντού υπάρχει μια Attica bank

Η «ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΦΟΡΕΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ» (METROPOLITAN HOSPITAL) σύναψε σύμβαση μακροπρόθεσμου δανείου το 2015, ποσού 11 εκ. € την Τράπεζα Αττικής. 
Την ίδια περίοδο ο Μάριος Μπαχάς ήταν στο Δ.Σ της ΠΕΡΣΕΥΣ και ταυτόχρονα ασκούσε τα καθήκοντα Νομικού Συμβούλου της τράπεζας Αττικής !!!
 
Η σύγκρουση συμφερόντων όμως δεν σταματά εδώ ! Η συνέχεια εδώ => ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΜΠΑΧΑ

~-~-~-~-~-~-~-~-~

Απορίες Γιώργου Θ. Κανελλάκη : Ο συνεργάτης του κ. Μάριου Μπαχά, ο κ. Ιωάννης Γραμματίδης ο οποίος από την 7/2/2014 συμμετείχε στο Δ.Σ. ως μη εκτελεστικό μέλος της Attica bank, είναι ο ίδιος με εκείνον που είναι και επίτιμος πρόεδρος στο Ελληνοαμερικανικό επιμελητήριο

Είναι ό ίδιος ο κ. Γραμματίδης με εκείνον που ίδρυσε τον 7/2015 πολιτικό φορέα ;

 

Θανάση Σταθόπουλε, πρόεδρε των Εργαζομένων της Attica bank και μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της τράπεζας, "εσύ που ξέρεις τα πολλά και ο νους σου κατεβάζει" (όπως λέει η σχετική παροιμία)  μήπως ξέρεις άραγε για ποιο λόγο εξαφανίστηκε μια παρελθούσα σχετική ανάρτηση για τον κ. Γραμματίδη από το site του Συλλόγου Εργαζομένων ; (βλέπε ΕΔΩ).

Και σε ρωτώ για καλό σκοπό μιας και όταν είναι να σβηστεί μια ανάρτηση, καλό (;;;) θα ήταν να σβηστεί ΚΑΙ ΤΟ σχετικό link !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου