Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Τραπεζοϋπάλληλε θα στο πω ακόμη μια φορά

Θυμίζοντας ότι σου έχω ξαναπεί συνάδελφε τραπεζοϋπάλληλε : τέλη του 2010, στην αίθουσα της ΟΤΟΕ, παρόντων των ομιλητών Κούκου (της ΟΤΟΕ) και Γιώργου Κατρούγκαλου (του ... γνωστού ΚΝΙΤΗ του ΠΑΣΟΚοΣΥΡΙΖΑ), σε αποστροφή του δεύτερου αναφερόμενου για το τι θα ακουλουθήσει με τα -τότε- επερχόμενα μνημόνια, ο παρών Γιάννης Λάχανος, δ/ντής της Νομικής Υπηρεσίας της Attica bank σηκώθηκε και είπε σε όλους : αν πάνε να μας περικόψουν μισθούς ή να μας απολύσουν τότε θα τους πούμε και εμείς πως θα τους  ... "θυμίσουμε" τα όσα ξέρουμε για τους πολιτικούς. 

Επί της ουσίας συνάδελφε τραπεζοϋπάλληλε, επειδή η αιτούμενη από το IMF απελευθέρωση των απολύσεων ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ, κράτα στοιχεία από ότι μπορείς να φανταστείς. Κινητό με φωτογραφική μηχανή ΕΧΕΙΣ. Με μικρόφωνο, ΕΧΕΙΣ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙΣ μιας και τότε, αν το κάνεις, θα είσαι αρχιλαμόγιο και αλήτης, σαν και εκείνα τα τιποτάκια με τα ...
κοστουμάκια τα ... μαυραγκρί. 


Κράτησέ τα για να τα δώσεις, να τα μοιράσεις στον κόσμο και για να μάθει ακόμη περισσότερα για το έγκλημά ΤΟΥΣ σε βάρος του Ελληνισμού και της Πατρίδας !
Το έγκλημα των Δημίων ΜΑΣ !

Αλλιώς συνάδελφε, αν δε το κάνεις, αν δε κρατήσεις στοιχεία για δημοσιοποίηση των έργων των λαμογιών, θα είσαι ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ και ΔΑΡΜΕΝΟΣ ! 


Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Επιστρέφω με διπλά κέφια και τραπεζικά βιβλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου