Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Το σιδερένιο χέρι δεν κατανοεί τη δυσχερή θέση του απλού ανθρώπου

Δανείζομαι ως τίτλο την αποστροφή ενός στίχου από ένα μουσικό συγκρότημα φίλε μου, για να σου θυμίσω πως με παρακάλια, με αναμονές, επικλήσεις ... σωτήρων και προσμονές, ποτέ δε κερδήθηκαν οι Αξίες. Οι Αξίες που αποτελούν τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ. Τους ΘΕΣΜΟΥΣ που δεν έχουν σε τίποτα να συγκριθούν με τα τερατώδη απόβλητα που μας παρουσιάζουν ... κάποιοι ως ... θεσμούς. 

Η Ζωή, Η Ελευθερία, Η Αξιοπρέπεια, Η Περιφάνεια, Η Ανθρωπιά, αυτές, και τόσες άλλες Αξίες - Θεσμοί που ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ να παραχωρηθούν σε υποκείμενα και τελικά να ποδοπατηθούν από άτομα που ουδόλως διαφέρουν από τα σάπια σκουπίδια μιας χωματερής. 
Και αυτό την ώρα που αφ΄ ενός -ακόμη και τα σκουπίδια- έχουν ένα λόγο ύπαρξης, (βλέπε
ανακύκλωση) και αφ΄ ετέρου, αυτά τα "σκουπίδια" τα "άλλα" τα τερατώδη σκουπίδια που μας διαλύουν την ψυχή και την Πατρίδα, έχουν αποδείξει κατ΄ επανάληψη το ποιος είναι ο σκοπός τους. Η διάλυση των πάντων στο όνομα της "παγκοσμιοποίησης" των ιδεών και του εμπορίου, όπου σ΄ αυτήν την παγκοσμιοποίηση, τον κυρίαρχο ρόλο τον έχει η "άποψη" των ΗΠΑ αλλά, ας μη γελιόμαστε, και ο ρόλος της Ρωσίας.

Και εμείς φίλε μου ; Απαθείς ; Αδρανείς ; Αισθανόμενοι καθημερινά την πολτοποίηση μας ; Τον χαμό αγαπημένων ανθρώπων ; Φίλων ; Συγγενών ; Παιδιών ; Περιμένουμε ΤΙ ;;;;; Τη λύπηση μήπως των δημίων μας ; Ευελπιστούμε στο ότι θα κουραστούν να ξεπουλάνε και να διαλύουν τα πάντα ;;;;


Έλα φίλε μου. Είμαστε μεγάλα παιδιά. Ακόμη και τα νεαρά παιδιά των 10-15 ετών ξέρουν πολύ καλά τι μας θεωρούν οι ελληνόφωνες ΔΗΜΙΟΙ της Πατρίδας. Κορόιδα !!! Ηλίθιους !!! Μαλάκες, μη σου πω !!! (*)
Οι μεν (του παλατιού-βουλής όπως και οι συνδικάλες) διότι τους ντύνουμε, τους ταΐζουμε, τους ποτίζουμε και δεν τους παίρνουμε με τις μπάτσες και άλλοι, οι ... αντιπολιτευόμενοι, διότι δεν υποστηρίζουμε εκείνους ...

Ως πότε όμως ; Ο Ιώβ ήταν ένας. Και αυτό "παίζεται" αν υπήρξε. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ οι σύγχρονοι ΙΩΒ !!! Θυμήσου το !!!

* αν σε σοκάρουν τα ... κοσμητικά επίθετα, ή δεν γνωρίζεις κανέναν εκ των Δημίων μας ή δε ξέρεις τι σου γίνεται, ή είσαι βολεμένος σε καμία "θεσούλα" (και θαρρείς πως εσύ θα την γλυτώσεις από δαύτους) !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου