Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Τι έγινε στο δικαστήριο που η attica bank σου ζητούσε 100.000 € ;


  1. οι μάρτυρες της άμωμου τράπεζας Αττικής, οι Γιώργος Μαμαλούγκας και Νικόλαος Δαυίδ ΔΕΝ παρουσιάστηκαν οι θρασύδειλοι που "κελαηδούσαν" ΜΟΝΟ με κάλυψη της Τράπεζας !
  2. η τράπεζα εκπροσωπήθηκε από τη νεαρή βοηθό του Γιάννη Μαντζουράνη, την Μαλαβέτα, μετά από ΝΕΑ εξουσιοδότηση προς αυτήν των νέων διοικητών της τράπεζας, Ρουμελιώτη - Πανταλάκη, στο ... γνωστό δικηγορικό  γραφείο.
  3. η τράπεζα αναίρεσε το αίτημα της αγωγής δυνάμει του οποίου ζητούσε την προσωποκράτησή μου
  4. η τράπεζα αναίρεσε το αίτημα της για την ... προσβολή της (;;;) από εμέ
  5. η τράπεζα αναίρεσε το αίτημά της, δυνάμει του οποίου ζητούσε 3.000 € από εμένα σε κάθε αναφορά μου σε δαύτη
  6. η τράπεζα Αττικής περιόρισε (χαχαχα) τις απαιτήσεις της (;;;) από εμέ, από το αρχικό ποσό των 100.000 € στα 30.000 € και σε κάθε περίπτωση στα 5.000 €.
Και αυτές τις "εκπτώσεις" η τράπεζα Αττικής τις έκανε, ΟΧΙ από ... καλωσύνη αλλά διότι η αρχική της αγωγή ήταν τόσο προχειρογραμμένη από την παρεούλα "Attica bank - δικηγορικό γραφείο γραφείο Μαντζουράνη" και τόσο κακοστοιχειοθετημένη η καθ'  όλα ψευδής της ... απαίτηση - αγωγή που :

α) το δικαστήριο που δίκασε την ανωτέρω υπόθεση ΔΕΝ ήταν αρμόδιο
β) οι ασάφειες της ... αγωγής ήταν εξόφθαλμα νομικά διάτρητες

κάνοντας ξεκάθαρο τοις πάσι ότι : Ο ΜΟΝΟΣ λόγος της άσκησής της (της αγωγής των 100.000 €) έγινε μόνο για την δημιουργία κλίματος τρόμου, εκφοβισμού αλλά και στα "πλαίσια" της "παραδειγματικής μου τιμωρίας", όπως αυτολεξεί είχε δηλώσει στο πρακτικό Δ.Σ. της Attica bank για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ δίωξή μου και την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΟΥ, ο εκδιωχθείς (τέως πλέον και ελεγχόμενος για πάρα πολλά ...) πρόεδρός της, Ιωάννης Γαμβρίλης. 
Τακτική που συνεχίζουν οι νέοι διοικητές της ... τράπεζας Ρουμελιώτης - Πανταλάκης !

Ο Γιάννης Γαμβρίλης πρόεδρος του Ταμείου Μηχανικών ΤΣΜΕΔΕ (που ΔΕΝ σύντασσε επί σειρά ετών ισολογισμούς για να ΜΗ φανεί ότι το Ταμείο έριξε στο άπατο πηγάδι με το όνομα τράπεζα Αττικής, αλλά και στην Εθνική Τράπεζα, πάνω από 1 δις € ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ !!!). 
Ο Γιάννης Γαμβρίλης που ήταν πρόεδρος του φαλιρισμένου Ταμείου ΤΣΜΕΔΕ ΚΑΙ της τράπεζας Αττικής. 

Ο διοικητές της Attica bank Γιάννης Γαμβρίλης, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος - Παναγ. Ρουμελιώτης (γνωστές ΠΑΣΟΚόφατσες) και Θεόδ. Πανταλάκης (γνωστός νεοφιλελές), συνεχίζουν πάντα μέσα από το λατρεμένο τους δικηγορικό γραφείο Μαντζουράνη, επί ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ να "ζητούν να βγάλουν μερικά απ' όσα τους ... λείπουν από το 1,64 δισ που έπεσαν σε 10 έτη στην Τράπεζα Αττικής, ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ !!! 
Στην Τράπεζα των Μηχανικών που με την ανοχή τους (των Μηχανικών) ΕΔΩΣΕ ΠΡΩΤΗ σε funds τα δάνεια του κοσμάκη που καταταλαιπωρείτε από αλήτες !!!

Κατόπιν αυτών η συνέχεια, η Απόφαση, είναι στα χέρια της Έδρας και θα εκδοθεί στο προσεχές διάστημα.

Υ.γ. 1 Αλήθεια, τι ρόλο έπαιξαν και παίζουν οι Μηχανικοί του ΤΣΜΕΔΕ (και οι συνδικαλιστές τους) ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ;
Υ.γ. 2 η πρώτη ερώτηση του Προέδρου της Έδρας προς την πλευρά της τράπεζας ήταν : "... θα εκδικαστεί αυτή η αγωγή ... ;"
Υ.γ. 3. ... σαΐνια, "πέστε" επάνω στην Έδρα για να βγάλει ότι θέλετε. Ξέρετε εσείς ...


Συνεχίζεται


Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου