Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Πρώτα Γαβαλάς, τώρα Ριχάρδος. Καταλαβαίνεις ότι σε αποπροσανατολίζουν ;

Ήταν 2011 - 2012 όταν οι τότε μνημονιακές ... κυβερνήσεις (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ) συνελάμβαναν τον σχεδιαστή μόδας Λάκη Γαβαλά 3 φορές την εβδομάδα και άλλες τόσες τον άφηναν ελεύθερο, δίνοντας τροφή στο αποσβολωμένο από το Α'  μνημόνιο ... φιλοθεάμων κοινό.

Από τότε πέρασαν 6 χρόνια και παρατηρείται η σύλληψη του μαυραγορίτη λαμόγιου Ριχάρχου Μυλωνά, υπόθεση που στοιχειοθετείται από τον νυν διαχειριστή των Μνημονίων, τον ΣΥΡΙΖΑ και είναι μια ακριβώς μια από τα ίδια με εκείνη της περίπτωσης Γαβαλά.

Αποπροσανατολισμός του κερατά με ... τροφή στο λάκκο των λεόντων, συμπατριώτη !!! 
Και γιατί αποπροσανατολισμός ;
Διότι οι υπεύθυνοι της δημιουργίας και της συντήρησης του Ριχάρδου και του κάθε λαμόγιο-Ριχάρδου, οι ΓΑΠ, Βενιζέλος, Σαμαράς, Τσίπρας, είναι ελεύθεροι !

Αποπροσανατολισμός για να ξεχνάς :

  • ότι είμαστε ακόμη σε Μνημόνια (βλέπε Επιτροπεία), 
  • ότι δε σου κόβουν μεν τη σύνταξη αλλά δεν στην αυξάνουν κι όλας ενόσω με αυτά που παίρνεις περνάς 5-10 μέρες, 
  • το Μακεδονικό θέμα, 
  • ότι είμαστε οι πουτανίτσες των ΗΠΑ ωσάν άλλο Ισραήλ, 
  • την ανεργία που εμφανώς είναι στο 20% αλλά που στην πραγματικότητα ΘΕΛΟΥΝ να ξεχάσεις τις χιλιάδες Ελλήνων που έφυγαν στα ξένα για εργασία κι έτσι διαγράφηκαν από τις λίστες του ΟΑΕΔ.
  • τη σωρεία πλειστηριασμών, 
Γαλλία
  • ότι σε Ισπανία, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Ουγγαρία γίνεται της πουτάνας κατά της Ναζιστικής Ε.Ε. και των μέτρων που επιβάλει μέσω των κατά τόπους μαριονετών - κυβερνήσεων της.


Είσαι αφελής όμως ; Όντως παίζεις μπαλίτσα με τους αποπροσανατολισμούς τους ; Αλήθεια ξεχνάς ή έτσι θέλουν να πιστεύουν τα λαμόγια της Ε.Ε. και απλά θεριεύει μέσα σου η οργή, μέχρι να ξεσπάσει και να τα κάνει όλα γης Μαδιάμ ;

Επιστάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου