Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Νίκο Παππά ανέχεσαι να σε κοροϊδεύουν ; Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλε ντροπή !

Για το ΠΑΣΟΚ, οι κατωτέρω περιγραφόμενες τακτικές ήταν η καταστροφή του. Και έπεται ο όλεθρος του.


Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλε, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ντροπή διότι ήλθες να δευτερολογήσεις, να πλειοψηφήσεις, να καπελώσεις με "Ερώτησή σου" στην Βουλή θέμα που το έχουν λύσει ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ οι Πολίτες !

Ερώτησή σου που δημοσιεύτηκε και σε εφημερίδα τοπικού ενδιαφέροντος, της Αρκαδίας.

Υπουργέ Νίκο Παππά, σου είπε (σε Ερώτηση στη Βουλή) ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ότι οι Πολίτες διαμαρτυρήθηκαν για άλυτο θέμα τους (τοποθέτηση ΚΑΦΑΟ νέας τεχνολογίας σε υφιστάμενο δίκτυο) με τον ΟΤΕ. 

Σε κοροϊδεύει ! 

Α) Σε κοροϊδεύει διότι δεν διαμαρτυρήθηκαν αλλά ΠΕΤΥΧΑΝ από τα τέλη
του Αυγούστου 2018 (βλέπε σχετικά στο : Κοντοβαζαινίτες προς τον ΟΤΕ και την ΕΕΤΤ για το μείζον πρόβλημα των επικοινωνιών και στο 66 Πολίτες διεκδικούν τα αυτονόητα) με την επιστολή τους αυτή στον ΟΤΕ, που απάντησε ΑΜΕΣΑ δίδοντας σαφές χρονοδιάγραμμα επίλυσης του θέματος, αλλά και αφήνοντας υπονοούμενα για το ποιος ήταν ο λόγος που ... λησμονήθηκε η τοποθέτηση του ΚΑΦΑΟ επάνω στην οπτική ίνα, στο κεφαλοχώρι (Κοντοβάζαινα) όταν όλα τα προηγούμενα χωριά και συνοικισμοί και όλα τα επόμενα, διαθέτουν σύγχρονες τηλεπικοινωνίες !

Β) Σε κοροϊδεύει διότι ο ΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΜΕΣΑ ! με θετική στο αίτημα επιστολή του που θα βρεις στο Ο OTE δίνοντας απαντήσεις και λύση, αφήνει και απορίες.

Β1) Ερώτηση επάνω σε λυμένη υπόθεση δεν νοείται

Γ1) Σε κοροϊδεύει διότι ο ΟΤΕ απάντησε και στην Ελληνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) !

Γ2) Σε κοροϊδεύει διότι και η ΕΕΤΤ (που κοινοποιήθηκε η αρχική επιστολή των 66 Πολιτών) έλαβε θέση αναφέροντας ότι παρακολουθεί το θέμα, θέτοντας Αρ. Πρωτοκόλλου στο θέμα δυνάμει του οποίου ΑΝ (παρ' ελπίδα) υπάρξει αθέτηση στο χρονοδιάγραμμα από μέρους του ΟΤΕ, τότε θα επιληφθεί άμεσα. 

Γ3) Σε κοροϊδεύει διότι ξεσκεπάσαμε (δυστυχώς με ήπιο τρόπο) τα 2-3 κομματόσκυλα του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή της Γορτυνίας που διαλλαλούσαν πως το θέμα το έλυσε το ΠΑΣΟΚ.
Σχετικά με τα των ανωτέρω (Γ1-Γ2-Γ3) βλέπε το : Θερμή παράκληση προς τους Κοντοβαζαινίτες

Δ) Νίκο Παππά, μήπως άραγε σε κοροϊδεύουν κι άλλοι μαζί με τον Κωνσταντινόπουλο, όπως φερ'  ειπείν ο εκδότης της εφημερίδας "Πρωινός Μοριάς" που φιλοξένησε το σχετικό καπέλωμα 66 Πολιτών μέσα από Ερώτηση προς εσέ στη Βουλή αφού,  
  1. ο εκδότης της εφημερίδας ΟΦΕΙΛΕ ως δημοσιογράφος που έχει ΣΤΕΝΟΤΑΤΕΣ σχέσεις (Α' βαθμού) με την Κοντοβάζαινα, ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ το όψιμο ενδιαφέρον του Κωνσταντινόπουλου του ΠΑΣΟΚ σε 1-2 αράδες κι όχι να μεταφέρει αυτούσιο το ... Δελτίο Τύπου ;
  2. ο εκδότης που έχει στενές σχέσεις με την Γενική Γραμματεία Τύπου (που ΕΣΥ Νίκο Παππά προΐσταται !) δεν όφειλε στο όνομα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ να μεταφέρει ότι γνωρίζει (σ.σ. ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ !) στον Κωνσταντινόπουλο και ... αλλαχού πως το θέμα έχει επιλυθεί και πως η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη πλέον από ... σωτήρες του είδους του Οδυσσέα, αφού ΑΥΤΟΙ με το κόμμα τους, κυβέρνησαν επί 40 χρόνια και κατέστρεψαν με τις τακτικές τους τον Τόπο ;

Νίκο Παππά, μην ανεχθείς να σε κοροϊδεύουν άτομα που δεν θα ξαναεκλεγούν ποτέ τους, θεωρώντας εαυτούς ως "σωτήρες" του Τόπου, ενώ αυτοί ήταν οι υπεύθυνοι της ερημοποίησης του Τόπου μας.



Υστερόγραφα :
1 : εμείς, το Μωριάς θα συνεχίσουμε να το γράφουμε όπως γραφόταν. Με "Ω" και όχι με "Ο". 
2. καλές οι ευχές και τα συχαρίκια λόγω των ημερών, αλλά η Αλήθεια, καλύτερη !
2. Δημοσιογράφε της Γενικής Γραμματείας Τύπου, αδιαφορώντας παντελώς για το καμάρι που νιώθεις για τις φορές που σου έσφιξε το χέρι ο Γερμανός Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους, αλλά και για τα συνεχή πέρα-δώθε σου στην Πολιτική (ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΦΑΣΜΑ !), θα επαναλάβω μια κουβέντα που έλεγε ο Πατέρας μου σε ένα ψυχοπαίδι του που το έμαθε Δημοσιογραφία και εκείνο την ξεφτίλισε : "μαλάκιο της ΚΝΕ, με πορδές δεν βάφουν αυγά".

Μεταφορά από το kontovazaina.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου