Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Χρήστο τα έμαθες ; Πρόστιμο 4,5 εκ. € στον ΛΟΓΙΣΤΗ της Folli Follie

Στην επιβολή προστίμων συνολικού ύψους 20,34 εκατ. ευρώ επέβαλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στη Folli Follie και σε δέκα σχετιζόμενα με αυτήν φυσικά πρόσωπα, έπειτα από έρευνα για τις οικονομικές καταστάσεις του 2016, οι οποίες εμφάνιζαν πλασματικά στοιχεία.
 
Συγκεκριμένα, επιβάλλονται χρηματικά πρόστιμα ύψους:


- 10 εκατ. ευρώ στον κ. Δημήτριο Κουτσολιούτσο του Γεωργίου, πρώην Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, και πρώην εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
- 5 εκατ. ευρώ ευρώ στον κ. Γεώργιο Κουτσολιούτσο του Δημητρίου, πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας και νυν μη εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας
- 4,5 εκατ. ευρώ στον κ. Ιωάννη Μπεγιέτη του Γεωργίου πρώην Οικονομικό Διευθυντή του Υποομίλου της θυγατρικής FF Group Sourcing Limited της Εταιρίας στην Ασία.

-  120.000 ευρώ στoν κ. Φραγκίσκο Γρατσώνη του Αριστείδη, πρώην Οικονομικό Διευθυντή της Εταιρίας

Η συνέχεια εδώ http://bankingnews.gr/index.php?id=411626

Χρήστο Μάραντε, κάνε τη χάρη στον εαυτό σου, άκουσε με και πήγαινε να καταθέσεις ότι ξέρεις στην Οικονομική Εισαγγελία και στον Εισαγγελέα Δίωξης Διαφθοράς, για τα "λογιστικά" στην Attica bank. Αλλιώς σε βλέπω να χρωστάς κάτι εκατοντάδες εκ/ρια € σε πρόστιμα ...  


Υ.γ. ...  σβέλτα αντέδρασε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.  Αφού έκανε κάτι μήνες για να κατεβάσει το κωλόχαρτο από το χρηματιστήριο, έκανε κι ένα σκασμό μήνες για να επιβάλλει  (ψίχουλα μπροστά στην απάτη) πρόστιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου