Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

O ΣΥΡΙΖΑ έστειλε στα δικαστήρια τον επιθεωρητή της ΤτΕ, Πάσχα. Ψέματα !

Δεν πάει μια εβδομάδα από τότε που το κυβερνητικό στρατόπεδο (ΣΥΡΙΖΑ με αρκετή από ΑΝΕΛ) καμάρωνε ότι έστειλε στο "σκαμνί" τον επιθεωρητή της ΤτΕ Γιώργο Πάσχα, για τα δάνεια που είχε πάρει προ πολλών ετών και ... ξεχνούσε να τα αποπληρώσει.

Σε όλο αυτό το σκηνικό που είχε στηθεί για να καταδειχθεί το "ηθικό πλεονέκτημα της ... αριστεράς", ο κυβερνητικός Τύπος κομπορρημόνησε περιχαρής θεωρώντας τον Ελληνισμό (για άλλη μια φορά) ως ηλίθιο, επιλήσμονα και εγκεφαλικά βλαμμένο.

Επί παραδείγματι, τα άρθρα του Βαξεβάνη :
 

Αυτό όμως που προκάλεσε κάποιες απορίες ήταν η συντηρητική θέση που κράτησε το καθοδηγητικό τερατούργημα του ΣΥΡΙΖΑ, η "εφημερίδα ΑΥΓΗ" (με το τιράζ των 1.000 φύλλων) που περιορίστηκε στο Διαψεύδει το στέλεχος της ΤτΕ Γεώργιος Πάσχας ότι έχει ληξιπρόθεσμη οφειλή από δάνειο.

Μετά απ'  αυτό το τελευταίο, αρχίσαμε να ψάχνουμε τον λόγο της "συντηρητικότητας" της ΑΥΓΗΣ και Ω του θαύματος βρήκαμε το ΦΕΚ Συγκρότηση-και-ορισμός-μελών-της-Επιτροπής-Στρατηγικής-για-την-αντιμετώπιση-της-νομιμοποίησης-εσόδων-από-εγκληματικές-δραστηριότητες  όπου ΜΟΛΙΣ προ 5 μηνών ο ΣΥΡΙΖΑ δια της υπογραφής του Ευκλείδη Τσακαλώτου διόριζε τον Πάσχα στην επιτροπή που αναφέρει το προαναφερόμενο ΦΕΚ ! Μόλις προ 5 μηνών !!! 

Και διόρισαν τον Γεώργιο Πάσχα, ενώ ήξεραν τα πάντα γι αυτόν ! 

Κύριοι της ... κυβέρνησης, εδώ και καιρό, δεν κοροϊδεύετε κανέναν πλέον.   

Επιστάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου