Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Γιώργαρε, θα καθίσεις στο σκαμνί ; Και μετά πως θα προεδρεύεις στους Συμβολαιογράφους ;

Στο κάτωθι κατηγορητήριο εμπλέκεται ποικιλοτρόπως και ο πρόεδρος (με πόσους ψήφους είπαμε πως εξελέγη ; ) των Συμβολαιογράφων, Γεώργιος Ρούσκας.  
Ο πρόεδρος δηλαδή που, συμπτωματικά, εξελέγη από ομάδα συμβολαιογράφων που εκπλειστηριάζει ηλεκτρονικά Κατοικίες Ελλήνων (την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων τους, αρνούνται) !!!


Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, στο εδώλιο κάθισαν επιχειρηματίες, δικηγόροι, γνωστός κληρικός, συμβολαιογράφοι και άλλοι κατηγορούμενοι,  κατά περίσταση, για αδικήματα που αφορούν συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία, απάτη
από κοινού, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, απόπειρα εκβίασης, ψευδή βεβαίωση κ.ά.


Οι κατηγορούμενοι φέρονται ότι ως μέλη κυκλώματος εντόπιζαν ακίνητα-φιλέτα, ακατοίκητα και εγκαταλελειμμένα, τα καταλάμβαναν αυθαίρετα και ιδρύοντας εικονικές εταιρίες τα εμφάνιζαν ως ιδιοκτησίας μελών του κυκλώματος με στόχο να τα υπεξαιρέσουν από τους ιδιοκτήτες τους.

Η δίκη θα γίνει την 14-1-2020 (αν δεν απουσιάζουν πάλι οι μισοί κατηγορούμενοι και οι δικηγόροι τους) στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Ψαχτήρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου