Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Μαθήματα Πολεοδομίας 1 : πως ξεκινάς να κτίσεις ένα αυθαίρετο. Ο Εργολάβος

Σε πρώτο στάδιο βρίσκεις ένα Εργολάβο οικοδομών. Εργολάβο που θα έχει "τις άκρες" του σε υπευθύνους Πολεοδομικών Γραφείων, σε τοπικά Αστυνομικά Τμήματα, αλλά θα έχει και τον "δικό του" Πολιτικό Μηχανικό που θα εκδώσει μια άδεια. Ενδεχομένως και τους "δικούς του" τοπικούς (και μη) ... βουλευτές.

Τώρα, αν ο Εργολάβος οικοδομών έχει μεγάλη οικογένεια (με τη στενή ή την ευρεία έννοια του όρου), τόσο το καλύτερο αφού, η οικογένεια του θα αναλάβει και τις όποιες υπεργολαβίες αποπεράτωσης (πλακάκια, ντουλάπια, υδραυλικά κλπ), όταν θες να κτίσεις ένα φαραωνικό ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ και παντελώς ΠΑΝΟΝΟΜΟ κτίριο.

Όπως καλό θα είναι για εσένα που επιθυμείς ένα αυθαίρετο αν ο Εργολάβος σου έχει σχέσεις και με "κοινωφελή Ιδρύματα" και γιατί όχι ; Και με την κατά τόπους ηγεσία της εκκλησίας.

Σημαντικό στοιχείο εξεύρεσης Εργολάβου Οικοδομών είναι, ο περί ου να έχει
συντελέσει (στην περιοχή που θα βρεις ένα χώρο για το στήσιμο αυθαιρέτου) στην ανέγερση και στην εκτέλεση πληθώρας εργασιών όπου, στην πλειοψηφία τους να βρίθουν από παρανομίες
Και αυτό για να έχει "στο χέρι" όλους τους "περίεργους" που ενδεχομένως θα αντιδρούσαν με καταγγελίες στα οικεία Πολεοδομικά και Αστυνομικά Τμήματα.

Με τα ανωτέρω σε πρώτο στάδιο,  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ αν ο τόπος που θα αναγείρεις το ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ακίνητο σου, βρίσκεται σε ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΟΙΚΙΣΜΟ, σε ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟ ΟΙΚΙΣΜΟ, αν ΔΕΝ θα σεβαστείς τους Νόμους και τις Διατάξεις για την Οικοδομική Γραμμή και τα λοιπά συναφή, αφού ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ...

Το δεύτερο τμήμα των μαθημάτων, όπως και τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν και είναι ήδη γραμμένα και θα αναρτώνται αυτομάτως, είναι συγκλονιστικότερα και με πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες, από το παρόν αφού περιλαμβάνουν "γαλιφιές", "... υπενθυμίσεις", απειλές από Υπηρεσίες και υπεργολάβους (που συμμετέχουν, ή όχι σε ΜΚΟ) ...

Συνεχίζεται


Το ανωτέρω αποτελεί συνέχεια του :  Πολεοδομικές εργασίες. Οι παρανομίες όπου το ... κράτος βοηθάει και αφού έχουν ενημερωθεί συνολικά πλέον, όσοι και Όποιοι πρέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου