Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Εμφιετζόγλου, πόσος κόσμος πήγε άκλαυτος από την ΜΗΧΑΝΙΚΗ σου ;

Μακράν εμού το να πάρω το μέρος της κυβέρνησης ή οποιασδήποτε αντιπολιτευτικής ομάδας του κοινοβουλίου.

Όμως Εμφιετζόγλου διαβάζοντας το Είσαι άσχετος, ανίκανος, ψεύτης και θρασύδειλος δε μπόρεσα να μη θυμηθώ πόσες εκατοντάδες ταξιδιωτών σκοτώθηκαν στο πάλαι ποτέ καταραμένο "πέταλο του Μαλιακού".  
Και σκοτώθηκαν Εμφιετζόγλου διότι ΕΣΥ και η χρεοκοπημένη κατασκευαστική σου με την επωνυμία ΜΗΧΑΝΙΚΗ (που έχει πεταχτεί από το ταμπλό του
χρηματιστηρίου) κάνατε επί σειρά ετών ενστάσεις και προσφυγές κατά του Δημοσίου και όσων άλλων Κατασκευαστών διεκδικούσαν το έργο αυτό. 

Έργο που, όταν σε πέταξαν έξω από τις διεκδικήσεις, το έργο τελείωσε και η λαιμητόμος έπαψε να υπάρχει, αφού πήρε στο λαιμό της εκατοντάδες σκοτωμένων συμπολιτών μας.

Έτσι Κατασκευαστή Εμφιετζόγλου. Επειδή μετράμε φίλους και συγγενείς, νεκρούς από το τέρας του Μαλιακού που δεν επέτρεπες να αρχίσει και να τελειώσει. 

Έτσι Κατασκευαστή Εμφιετζόγλου. Επειδή δεν αφήνεις να προχωρήσει και να πάψει να υπάρχει η άλλη λαιμητόμος που συνδέει την Πάτρα με τον Πύργο και αρχικά δόθηκε στο τέρας της attica bank και των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τον Καλογρίτσα. Λαιμητόμο όπου κι εκεί θρηνούμε κάθε χρόνο ζωές. Και φίλων !

ΤΣΜΕΔΕ να χαίρεσαι κάποια από τα μέλη σου ... 

Σημείωση : για όσους δεν θυμούνται τον Εμφιετζόγου, ας ανατρέξουν στα κάτωθι :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου