Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Πιστεύεις πως οι λαοί εμπιστεύονται τις ευρώδουλες κυβερνήσεις τους ; Το Ευρωβαρόμετρο διαφωνεί

Το τέταρτο μεγαλύτερο ποσοστό έλλειψης εμπιστοσύνης σημειώνει η ελληνική κυβέρνηση στην ΕΕ, σύμφωνα με την έρευνα του Ευρωβαρόμετρου που δημοσιεύτηκε τον Δεκέμβρη του 2019.

 

Αναλυτικότερα στα :

71% στην Ελλάδα δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση 

Ποιες κυβερνήσεις στην ΕΕ δεν εμπιστεύονται οι πολίτες ; 

Αν δε, σε ενδιαφέρει η εμπιστοσύνη που είχε ο Ελληνισμός στο νεοΠΑΣΟΚικό του μόρφωμα με την επωνυμία ΣΥΡΙΖΑ, ρίξε μια ματιά σ' αυτό εδώ : Εξέλιξη του ποσοστού όσων δεν εμπιστεύονται την εκάστοτε κυβέρνηση στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια

Τέλος, αναφορικά με την μετανάστευση Ελλήνων νέας ηλικίας κυρίως, στο εξωτερικό, δες και κλάψε αυτό εδώ.

Εσύ τώρα, ποιον θα πιστέψεις ; Τα κανάλια των ΜΜΕ και τις εφημερίδες τους ή όσα ξέρει η ναζιστική Ε.Ε. πως ισχύουν, αλλά δεν στα λένε οι ... δημοσιογράφοι της ; 

 

Σημ. η κορυφαία στο παρόν φωτογραφία, όπως πολύ σωστά παρατήρησε αγαπητός φίλος, είναι σκιτσάκι του 1977. Σαφώς από τότε κάποιοι έβλεπαν μπροστά (την ώρα που οι υπόλοιποι λάτρευαν την ... ενημέρωση που λάμβαναν). 

Επιστάτης

Αφιερωμένο στους ... δημοσιογράφους που περιγράφουν τον χειμώνα ως δολοφονική "κακοκαιρία" και σε όσους πιστεύουν πως έξω από το σπίτι τους ήλθε η Αλάσκα διότι έτσι είπαν οι δημοσιογράφοι, χωρίς να μπουν στον κόπο να κοιτάξουν έξω από το παράθυρό τους !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου