Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Τελειώνοντας ένας ακόμη (βρωμερός) χρόνος και περιμένοντας το "νέο" ...

Το 2019 ήταν ένα έτος που έφερε σε όλο τον Ελληνισμό, εκτός από τους "βολεμένους", τους ηλίθιους που βρίσκονται σε νιρβάνα και τα "τσοπανόσκυλα" τους, ότι έφερε το 2018, το 2017, το 2016, το 2015, το 2014, το 2013, το 2012, το 2011, το 2010 ...

Φόροι, χαράτσια, αδικίες, ατιμίες, μιζέρια, μείωση Εθνικής και προσωπικής αξιοπρέπειας, στοίβες από περιφερόμενους τιποτένιους σε συναθροίσεις και ΜΜΕ και σωροί από "γνώστες" που ολιγωρούν εμπρός σε καίρια για τον πληθυσμό θέματα, ήταν (και παραμένουν) η καθημερινή ατζέντα ΚΑΙ του 2019.

Όλα δηλαδή, όσα καταρράκωσαν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό ΟΛΑ τα προηγούμενα του 2019, έτη, επανελήφθησαν και το 2019. Και θα επαναληφθούν και το 2020. Κι όμως, "μερικοί" προσπαθούν να μας πείσουν πως "όλα τα δεινά τελείωσαν". 

"Μερικοί" που είτε ως "νοικοκυραίοι" θέλησαν να βγάλουν μια ακόμη άναρθρη
λαλιά λέγοντάς μας πως η λύση βρίσκεται στην παρούσα ... εκτός Μνημονίων περίοδο, είτε όσοι πιστεύουν πως όντως (;;;) τελείωσαν τα δύσκολα, για τις συστοιχίες Πολιτών που αδυνατούν να πληρώσουν έστω τα στοιχειώδη, όσων τρομοκρατούνται σε κάθε παραλαβή φακέλων από Τράπεζες και Κορακιών - Εισπρακτικών, όσων εξοντώνονται καθημερινά στο όνομα των κυρίων/κυριών της ... Βουλής, μιας και "αυτοί ξέρουν" τι πρέπει να γίνει για το καλό (;;;) μας.

"Δωράκια και καθρεφτάκια" των 15-30-50 € έρχονται ως παροχές - επίδειξη λύσης της κατήφειας, των Μνημονίων, στρατιές ανέργων και νεο-μεταναστών έρχονται να προστεθούν στα κατεβατά όσων οφείλουν (σ.σ. από που άραγε ;) σε Εφορίες, Ταμεία, Τράπεζες, όταν κάποιοι (όχι λίγοι) εξοπλίζονται με όπλα και με σιδεριές έξω από τα παράθυρά τους, για να αντιμετωπίσουν τον "εσωτερικό κίνδυνο" που προέρχεται από "τζιχαντιστές" (όπως λένε) που έχουν εισέλθει στη χώρα μας, ΧΩΡΙΣ να αντιλαμβάνονται πως ο εχθρός είναι με κοστούμι, χλιδή, γραβάτα, iphone, εντός ... Βουλής, Περιφερειών, Δήμων και ... διοικήσεων Δημοσίων Υπηρεσιών !

Όλοι όσοι παθαίνουν ρεύση κάθε φορά που ένας περιφερόμενος Βουλευτής τους κτυπά φιλικά την πλάτη, πιστεύουν πως "το πρόβλημα είναι, είτε οι ίδιοι οι εαυτοί τους, είτε σε κάποιον ρακένδυτο που έχει μπει ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ στη Χώρα ΜΑΣ.
Και, ΑΝ δεν το πιστεύουν, έρχονται κανάλια τηλεόρασης και ραδιοφώνου, (συνδικαλΗστές και κανάλια που οφείλουν εκατοντάδες εκατομμύρια σε ΔΕΗ, φόρους και γενικά στις υποδομές του Κράτους ΜΑΣ), να τους το ... θυμίσουν.

Αυτή ήταν, αυτή παραμένει και αυτή θα είναι παραμείνει η "εικόνα" της ζωής του Ελληνισμού και το 2020 που πιστεύει πως, μια αλλαγή αριθμού (από το 2019 στο 2020) θα αλλάξει το σύμπαν, θα επαναφέρει νεκρούς που αυτοκτόνησαν, θα πάψει τη σωρεία ληστειών σε αδύναμους και μη, θα δώσει λύση επιβίωσης. Λες και η επιβίωση αξίζει κι όχι η διαβίωση !

Ίσως κάποιοι να σπεύσουν να κρίνουν λέγοντας : κάποιος ξεπέρασε τα όρια, κάποιοι δεν τα λένε καλά, κάποιοι ετοιμάζουν κατάλυση του πολιτεύματος, κάποιοι πολεμούν το (παρα)κράτος που στήσαμε επί 2 δεκαετίες...

Λάθος. Κάποιοι δεν τρώμε κουτόχορτο, δεν πιστεύουμε πως το παρακράτος τους νοιάζεται για τη χώρα μας και τον λαό μας, κάποιοι δεν βιαστήκαμε να δώσουμε τα συχαρίκια σε νεοναζί της Μέρκελ και του Μακρόν, αλλά και σε Τσίπρα - Μητσοτάκη που μας ... έβγαλαν από τα Μνημόνια ...

Κάποιοι έχουμε τα μάτια μας και το μυαλό μας ανοικτά, δεν ξεχνάμε καθάρματα (είτε τραπεζίτες που αθωώθηκαν και ... πρυτάνεις που απαλλάχθηκαν, είτε κόμματα που εξαπάτησαν, ήλθαν, κατέστρεψαν και εξαφαίστηκαν), δεν κρύβουμε το μίσος μας για την Ατιμωρησία της elit, δεν παραδινόμαστε σε επίπλαστες ευημερίες των ελαχίστων που παίρνουν ... επιδόματα, δεν ξεχνάμε πόσος κόσμος ζει χωρίς ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ στην τσέπη, δεν ξεχνάμε πως με το Ναζιστικό euro, γιατρειά δεν υπάρχει, δεν δίνουμε άφεση αμαρτιών σε κανένα απατεώνα, ληστή, επίορκο, τομάρι.

"Κάποιοι" που γινόμαστε όλο και πιο πολλοί, όλο και πιο ενάντιοι, όλο και πιο αποφασισμένοι για λύση, που δεν περιέχει τους όρους "Ε.Ε.", περιφερόμενους αγύρτες των 8χίλιαρων και σε ξεφτιλισμένους "αγωνιστές" που με τον μανδύα του "αντί" (βλέπε ΚΚΕ, Βελόπουλους, ΑΝΕΛ, ΕΠΑΜ, ΛΑΕ κλπ) αποτελούν το μακρύ χέρι μιας εξουσίας που μας διέλυσε και ζητά τον οριστικό αφανισμό ως οντότητες, Έθνος, Κράτος, Ιστορία, μέσα από ένα άλλο τρόπο διαβολής της αποφασιστικότητας που έδειξε ο Ελληνισμός με το ΟΧΙ Του, στο Δημοψήφισμα του 2015, κρατώντας δέσμια και την Εξουσία της Δικαιοσύνης, μαζί με όσους πίστεψαν στα καθεστωτικά κόμματα ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ.

"Μακρύ χέρι", στο οποίο προστέθηκαν και οι στρατιές των "ευαίσθητων" έμμισθων (από που άραγε ;) ΜΚΟ που νοιάζονται για το καλό ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ μιλά Ελληνικά ... ή εκείνων που αρέσκονται να διαβάζουν και να ξεχνιούνται ή να "αγωνίζονται" μέσα από αναγνώσεις 1-2 αράδων του twitter ή του facebook.
Σημ : για τους ταγματασφαλίτες που πίστεψαν σε σταγονίδια όπως η Χ.Α. δεν θα αναφερθούμε μιας και είναι άξιοι όσων θα γράψει η Ιστορία γι αυτούς. Όσα δηλαδή έγραψε και για τον προηγούμενο παγκόσμιο πόλεμο όπου και εκεί, οι τότε ... "νοικοκυραίοι" (των Ναζί), παρακαλούσαν μετά τη λήξη του Β. Π.Π. για έλεος και λήθη. Και δυστυχώς το πέτυχαν εν μέρει.

Υ.γ. Όσοι πιστεύαμε εξ αρχής στο GRexit και στο Εθνικό Νόμισμα ως υπόβαθρο λύσης των προβλημάτων που μας δημιούργησαν ... Εθνάρχες και αμερικανοί πράκτορες που κυβέρνησαν την Ελλάδα, όχι μόνο δεν παραδίνουμε τα πνευματικά μας όπλα, αλλά ούτε καν τη σκυτάλη σε όσους βρίσκουν ως δύσκολη πλέον την απαλλαγή από τους μισητούς καταστροφείς μας. 
Είτε βρίσκονται σε κάθε τους ευκαιρία εμπρός σε κάμερες, είτε περιδιαβαίνουν χώρους που θεωρητικά πολεμούν.

Αυτά ως αρχή κλείνοντας ένα ακόμη Μνημονιακό χρόνο που τελειώνει με Αντισυνταγματικές ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ, κλείνει με εκατοντάδες δισ. ... οφειλών σε γερμανοτσολιάδες, τοκογλύφους και ... Τράπεζες, κλείνει με προσπάθεια διαιώνισης πουλημένων, αρρώστων, ψυχοπαθών και άχρηστων black suits.




Υ.γ 1. "κλέβουμε" τη ρήση του Δρ. Μάνου Δανέζη και του "Αρκά" μιας και μας εκφράζουν απόλυτα :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου