Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Όταν βλέπετε υπαλλήλους που δεν δέχονται να παραδώσουν κλειδιά, προαγωγές και άδειες, να πονηρεύεστε

Ο αείμνηστος πρόεδρος της τράπεζας Εργασίας Κωνσταντίνος Καψάσκης, όταν συγκέντρωσε το 1992 όλο το προσωπικό της Τράπεζας στο ΕΒΕΑ για να μας μιλήσει για το τιτάνιο για την εποχή του σκάνδαλο του καταστήματος 218 στους Αμπελόκηπους, όπου μια συμμορία ... φρόντισε να χαθούν περί τα 2,6 δισ Δραχμές, (σ.σ. έχω αναφερθεί εκτενώς εδώ), μεταξύ των άλλων μας είπε :
 
όταν βλέπεις υπαλλήλους που αρνούνται μεταθέσεις που συνοδεύονται από προαγωγές θέσης και μισθού, όταν αρνούνται να αλλάξουν θέση - τμήμα
καθήκοντα στο μαγαζί που υπηρετούν, δεν παίρνουν άδειες, αρνούνται να παραδώσουν κλειδιά από υποθέσεις που χειρίζονται και γενικότερα δεν σηκώνονται από τη θέση τους ούτε για να πάνε στην τουαλέτα, να πονηρεύεστε. Κρύβουν κάτι ..."

  • Την 21-11-2019 οι μαχητικοί συνταξιούχοι των τραπεζών κέρδισαν σημαντική μάχη στα Ελληνικά Δικαστήρια, τα οποία διέταξαν με την απόφαση Μον. Πρωτ. 2508/2019 τον ορισμό προσωρινής διοίκησης στο Δημόσιο Ταμείο των τραπεζοϋπαλλήλων ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ (βλέπε εδώ και εδώ). Σε εκείνο δηλαδή το Ταμείο που έδωσε σε ΑΜΚ και εξαϋλώθηκαν 55.000.000 € στην Attica bank.

  • 20 ημέρες αργότερα οι κύριοι του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, σε συνεργία με τα "αδελφά" τους σωματεία των Τραπεζών, ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ να παραδώσουν τα κλειδιά στην διορισμένη από τα Δικαστήρια προσωρινή διοίκηση (βλέπε εδώ) και κατέθεσαν αίτημα προσωρινών μέτρων επί της ανωτέρω Απόφασης.
Η συνεργία δε των "αδελφών τους" προς την έκπτωτη διοίκηση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ διοίκηση στοιχειοθετήθηκε και με ανακοινώσεις των συλλόγων (που στηρίζαν τους έκπτωτους), έχοντας ως τίτλους στις ανακοινώσεις τους το "κάτω τα χέρια από το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ"...

  • Το αίτημα τους αυτό, οι έκπτωτοι -δυστυχώς- το κέρδισαν (βλέπε εδώ και εδώ) την 3-12-2019.
Το κέρδισαν, ΑΦΟΥ την προηγούμενη μέρα ζήτησαν την μονοήμερη ματαίωση της εκδίκασης όπου, Δικαστής ήταν άλλος από εκείνον που δίκασε την επόμενη μέρα και δέχθηκε το αίτημά τους ... 


Συνεχίζεται με την οριστική εκδίκαση την 30-1-2020.


Επιστάτης


Σχόλιο Γ.Θ.Κ. φίλε μου Επιστάτη, μόλις θυμήθηκα και εγώ μια ... διάρρηξη στα γραφεία του συλλόγου εργαζομένων της ΕΤΕ, που έχει αδιάλειπτες σχέσεις με το ΛΕΠΕΤΕ της ΕΤΕ.
Διάρρηξη που συνέβη σε περίοδο μάχης ανάμεσα στους συνταξιούχους ασφαλισμένους και δικαιούχους του ΛΕΠΕΤΕ και στους συνδικαλιστές της ΕΤΕ μιας και οι δεύτεροι "επένδυσαν" τα κονδύλια του ΛΕΠΕΤΕ στην ΕΤΕ (και εξαϋλώθηκαν και αυτά) !





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου