Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Γιατί τετραπλασιάστηκε μέσα σε 10 μήνες η μετοχή της τράπεζας Αττικής ;

  • Διαπιστώθηκε πως βρέθηκαν υπήρχαν ξεχασμένα σε κάποιο χρηματοκιβώτιο 160 δις € που θα χρησιμοποιηθούν στην επερχόμενη και άμεσα απαιτητή Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

  • Έκλεισε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με την Exxon Mobil καθώς διαπιστώθηκε πως κάτω από κάθε της κατάστημα έχει από ένα κοίτασμα τόσο πλούσιο σε υδρογονάνθρακες, όσο εκείνο του κοιτάσματος Λεβιάθαν, στην Κρήτη.

  • Διότι το ελληνικό κράτος διαπίστωσε πως έκανε λάθος που θεωρούσε πως η Attica bank οφείλει σε (αναβαλλόμενους) φόρους ποσό που αντιστοιχεί στο 88% των … κεφαλαίων που διαθέτει

  • Διότι όλοι οι πιστούχοι της, οι δανειολήπτες, αποφάσισαν να πουλήσουν τα νεφρά τους και γενικότερα τα σωθικά τους, στην μαύρη αγορά, έτσι ώστε να μπορέσουν να αποπληρώσουν τα δάνεια τους στην λατρεμένη του Ελληνισμού Τράπεζα, για να μη πάθει (άλλη) ζημιά.

  • Στην ανωτέρω κίνηση πρωτοστάτησαν οι Μηχανικοί του Δημόσιου Ταμείου ΤΣΜΕΔΕ.

  • Επίσης, σύντομα θα ανακοινωθεί πως η Τράπεζα ΗΔΗ κατέχει ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ στα συστήματα Η/Υ της καθώς ΗΔΗ αγόρασε πρίζα μπαλαντέζας που θα χρησιμεύσει στην ηλεκτροδότηση των κινητών των στελεχών της, που στην συνέχεια θα τα συνδέσει όλα μεταξύ τους με blootooth και θα δημιουργήσει τον πρώτο κβαντικό υπολογιστή από κινητά Nokia (σαν εκείνο που είχε προ 20ετίας ο Νίο στο Matrix 1). 
 
  • Τέλος, διότι επίκεινται βαρύγδουπες ανακοινώσεις την 17-12-2019 … όπου σύμφωνα μ’ αυτές, το 2821, στην επέτειο των 1000 ετών της απελευθέρωσης της Ελλάδος από τον Τουρκικό ζυγό, η τράπεζα θα έχει την οικονομική δυνατότητα να στήσει πανό ως χορηγός της διοργάνωσης, δίπλα στην Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη που θα ζει και επίσης θα προεδρεύει της διοργάνωσης. 
 
 
 
 
Μνήμων
(που θέλω να αγοράσω την deutsche bank, την Attica bank και την Praxia bank).
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου