Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Η καταστροφή χωρών από τις τράπεζες, σε μια συγκλονιστική σειρά

Αν αφήσουμε στην Ελλάδα μια τράπεζα να κλείσει, τότε αυτή θα συμπαρασύρει και όλες τις άλλες. (moto γνωστού τραπεζικού στασιδιού - ΜΜΕ, στην Ελλάδα).

Πρόσφατα κυκλοφόρησε από το κανάλι των ΗΠΑ, μια συγκλονιστική σειρά λίγων επεισοδίων (σ.σ. 10) που ονομάζεται Devils

Το σενάριο στηρίζεται στη νουβέλα του Ιταλού Guido Maria Brera με τίτλο ι-diavoli.


Στη σειρά περιγράφονται δραματοποιημένα ο βρωμερός ρόλος των αγγλοσαξώνων τοκογλύφων εγκληματιών, που ονομάστηκαν "επενδυτικές τράπεζες", στην καταστροφή χωρών.

"Οι ΗΠΑ δεν θα πτωχεύσουν παρά την απίστευτα δεινή οικονομική θέση που βρίσκονται, διότι θα εκδώσουν πρόσθετο χρήμα. Πρέπει όμως να αποπροσανατολίσουμε τις μάζες, επιτιθέμενοι στην Ευρώπη, που δεν έχει νόμισμα, αλλά "δόγμα" που το ονομάζει euro €". 
  
Ως πρώτη αναφορά, στα πρώτα λεπτά του πρώτου επεισοδίου, η εγκληματική διάλυση της Ελληνικής Οικονομίας, ενώ ακολουθούν σε
επόμενα επεισόδια η φονική καταστροφή των οικονομιών της Ιρλανδίας, Πορτογαλίας, Ισπανίας, Ιταλίας.

Σ αυτό τον οικονομικό πόλεμο δεν βλέπεις στρατό και όπλα, αφού υπάρχουν μόνο οικονομικοί εγκληματίες και υπολογιστές.
Σε σύντομες σκηνές εμφανίζονται δηλώσεις του Ντομινίκ Στρος Κάν του ΔΝΤ, που κάποια δήλωσή του σε συγκέντρωση τραπεζιτών δήλωσε : "η αλαζονεία μας καταστρέφει κόσμο. Αν συνεχίσουμε έτσι, στο τέλος δεν θα υπάρχει στον πλανήτη κάτι άλλο εκτός από τράπεζες. Αυτό θέλουμε ;".
Δήλωση που ακολουθήθηκε από τη σύλληψη του για τον βιασμό μιας καμαριέρας ...

Δεν λείπει επίσης και η αναφορά στο τέρας τον Γιώργο Παπανδρέου που ονόμαζε τις προαναφερόμενες χώρες (μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα μας που τον τάιζε και τον ταΐζει), ως PIIGS *, παράφραση του "pigs" που στα αγγλικά σημαίνει γουρούνια.

* PIIGS = Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ελλάδα, Ισπανία 

Η σειρά κυκλοφορεί σε συνδρομητικά κανάλια αλλά και σε διάφορα "flix"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου