Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Γιώργαρε, δεν μπορεί να είσαι αφελής. Δεν σε ξήλωσαν οι μαριονέτες, αλλά οι παπετίαρς τους

2011 Γιώργο Τράγκα προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί σου για να σου δώσω υλικό διαφθοράς και σωρείας παρανομιών τραπεζών (από 3 τράπεζες) και έπεσα σε τοίχο. "Έφαγα πόρτα", όπως λέει ο λαός.
2012 τα ίδια.

2013 τα ίδια μόνο που τότε, είχες ανέβει επίπεδο. 
Όχι μόνο δεν εμφανίστηκες στο τηλεφωνικό ραντεβού, αλλά πήρες και διαφημισούλα από τους "παπετίερς" (από αυτούς που κρατούν και χειρίζονται τις μαριονέτες) παρουσιάζοντας ξεδιάντροπα την τράπεζα-παπετίαρ ως "νοικοκυρεμένη, φερέγγυα και αξιόπιστη τράπεζα που δεν πήρε χρήματα από το ΤΧΣ και χρειάζεται να αντλήσει νέα κεφάλαια σε ΑΜΚ", ξεχνώντας εσύ και οι όμοιοί σου Γιώργαρε τα περισσότερα των 2 δισ. € που ξεζούμισε από την Κοινωνία και τα Δημόσια Ταμεία ΤΣΜΕΔΕ, ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, ΕΦΚΑ, αλλά και την ΕΥΔΑΠ, κλπ κλπ, μέσα σε ελάχιστα χρόνια.

Και η ΑΜΚ (αύξηση μετοχικού κεφαλαίου) που διαφήμιζες έγινε, αλλά ΚΑΙ αυτή
χάθηκε. "Εξαϋλώθηκε, έγινε αστρόσκονη" (όπως θα έλεγες Γιώργη) και αυτή, τσοντάροντας όμως εσύ από τα αργύρια της, στον πύργο σου στην Γαλλία ...

Πάρε μια "διαφημισούλα" σου για να το θυμηθείς :



Θυμήθηκες τώρα ; Θυμήθηκες μήπως την στεντόρεια φωνή σου που διαφήμιζε, εισπράττοντας τα αργύρια ;


Τώρα Γιώργαρε, καλώς ήλθες στην "πραγματικότητα" της εποχής που κτίσατε οι "δημοσιογράφοι", βάζοντας στα θεμέλια των τερατουργημάτων που κτίσατε, τους ίδιους σας τους εαυτούς.


Γιώργος Θ. Κανελλάκης, Γιώργο. 

Υ.γ. Τριανταφυλλόπουλε, να του συμπαρασταθείς, αλλά όχι όπως έκανες σε εμένα, τότε που είχαμε ραντεβού και "ξαφνικά" χάθηκες και με παρέπεμψαν οι δικοί σου στον "πορτιέρη" των θεμάτων.


Γεια χαρά νταν, μάγκες και καλώς ήλθατε στην "πραγματικότητά" ΤΟΥΣ. Εκείνη που καμάρωνε ο ξεφτίλας συνάδελφός σας από το fmvoice.gr την 18-1-2011 (ημέρα που απολύθηκα από την τράπεζα Αττικής).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου