Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Όταν το πουλόβερ των συνδικαλΗστών ξηλώνεται ακόμη μια φορά

Έπειτα από μία 15ετία αδιαφάνειας και αναξιοπιστίας, το δικαστήριο, αναγνωρίζοντας ουσιαστικά τον επιζήμιο ρόλο της τωρινής διοίκησης του Συλλόγου Συνταξιούχων, διόρισε νέα προσωρινή διοίκηση από 30/6 προκειμένου να καταθέσει εκ νέου την αγωγή που είχε αποσύρει η τρέχουσα διοίκηση εν όψει του πορίσματος των ορκωτών ελεγκτών για την αναζήτηση της ζημίας που υπέστη ο Σύλλογος από τη διαχείριση των οικονομικών προηγούμενων διοικήσεων.

 

 Η εντυπωσιακή συνέχεια εδώ 

 

Σχόλια Γ.Θ.Κ.

1. Διευκρινίζεται ότι, την ανωτέρω σελίδα την έχει μπλοκάρει από το favabook το "μπατσομάνι" των ... δημοσιογράφων του hoaxes, σαφέστατα κατόπιν εντολών ... πεντακάθαρων (υποκειμένων) και για αυτό δεν μπορεί κανείς να αναρτήσει κάτι από αυτή τη σελίδα στο Fb.

2. Αποδεικνύεται ακόμη μια φορά πως η "πορεία" των διεφθαρμένων συνδικαλιστών, έχει σύντομη ημερομηνία λήξης.

3. Καμαρώνω που μέσα σε 10 χρόνια που παλεύω για την δικαίωση μου από την μηχανορραφία που έστησαν (σ.σ. αμνηστευμένοι ; ) απατεώνες της Attica bank, γνώρισα συνδικαλιστές Ανθρώπους, συνδικαλιστές καθαρούς, συνδικαλιστές που με τιμούν προσφωνώντας με ως "συνάδελφο". 

Συνδικαλιστές που όχι μόνο δεν ντρέπομαι για λόγου τους, αλλά αντιθέτως δίνουν το στίγμα για να τους ακολουθήσουν και άλλοι, σε άλλα Δημόσια Ταμεία. Στο ΤΣΜΕΔΕ ας πούμε ...

4. η ανωτέρω Απόφαση της Δικαιοσύνης έρχεται μια μέρα το χθεσινό συμβάν που θα διαβάστε στο : Η ώρα της δικαιοσύνης : Κίνηση ποινικής δίωξης και διενέργεια κύριας ανάκρισης για την καταστροφική επένδυση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στην ΑΜΚ της ATTICA BANK μετά από τη μηνυτήρια αναφορά που είχαν καταθέσει ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και ΣΥΙΛΤΕ το 2018

 

Συνεχίζεται



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου