Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Αν θες χρήμα και δε μπορείς να γίνεις πιλότος στη formula, λοιμωξιολόγος ή ΠτΔ, γίνε ρασοφόρος

Υπάρχουν κάποιοι που λένε "με το σταυρό στο χέρι, μόνο οι παπάδες βγάζουν λεφτά". Άλλοι πάλι λένε "αν θες λεφτά, τράβα στην εκκλησία και αφού σε γαμήσει ο προηγούμενος, θα γίνεις ηγούμενος".



Εμείς σαν μεγάλο τμήμα της κοινωνίας, όλα αυτά τα θεωρούμε αισχρές ψεματάρες αφού η πραγματικότητα διαψεύδει καθημερινά όσους λένε τέτοιες παρόλες.


Ενώ δεν πάει και πολύς καιρός που στην :
αρχιεπισκοπή Αμερικής - Απάτες, μίζες, αρπαχτές, ψεύτικοι οικονομικοί απολογισμοί, υπερκοστολογήσεις κλπ κλπ με χρήματα γιά ανοικοδόμηση αγίου Νικολάου στο κάτω Μανχάτταν (<-κάνε κλικ)



Παρά ταύτα, διευκρινίζουμε ότι στις αναφορές μας και στις πεποιθήσεις μας, ουδόλως εντάσσουμε τον κλήρο, που αγωνίζεται και μάχεται στο πλάι των πιστών, των ιδρυμάτων και των σανοφάγων αμνών της πίστης.

Εκείνων των αμνών που πιστεύουν πως οι αγαθοεργίες που κάνει η εκκλησία και τα ιδρύματά της με χρήματα του κράτους, των φορολογουμένων, του λιωμένου κοσμάκη, είναι εκείνα που θα μας οδηγήσουν στον παράδεισο, αρκεί να μη μιλάμε και να σκύβουμε το κεφάλι στον κάθε λογής άρχοντα.


.... ...... 
Κέρκυρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου