Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Τα πλέον των 255 δισ € που άρπαξαν οι απατεώνες των τραπεζών. Οι παρεμβάσεις Άδ. Γεωργιάδη, που είναι ίδιες με του Δραγασάκη

Πλήρωνε αντισυνταγματικό ΕΝΦΙΑ, χάσε το σπίτι και την περιουσία σου, αυτοκτόνησε, μετανάστευσε, ξεκληρίσου, διότι οι τράπεζες έχουν ανάγκες και οι ... πολιτικοί καλύπτουν όσους τα έφαγαν, διασπάθισαν, παρεμποδίζοντας την απονομή δικαιοσύνης.

κάνε κλικ για μεγέθυνση


Το άπατο πηγάδι των τραπεζών και τα 255 plus δισ. € που άντλησαν από το Ελληνικό κράτος σε ρευστό και με εγγυήσεις του Ελληνικού Δημοσίου. Δηλαδή, ημών. 
Βλέπε φωτο αριστερά, κάνοντας κλικ επάνω της.

Ποσό μεγαλύτερο από το ΑΕΠ της Χώρας ΜΑΣ. 

Ποσό που δόθηκε σε απατεώνες. 
Ποσό που, αν είχε δοθεί στον Ελληνισμό, η ζωή των Ελλήνων δεν θα ήταν αυτή που είναι.

Στο ποσό αυτό, δεν μετράμε το ποσό των 28,5 δισ. € που ερχόταν σε χαρτονομίσματα με αεροπλάνα και επιβάρυναν το χρέος των Ελλήνων στους τοκογλύφους, παραμονές ανάληψης "έργου" από Σαμαρά και Βενιζέλο. 

Επίσης, στο ποσό αυτό του τίτλου, δεν μετράμε τα πλέον των 19 δισ. € που είναι "αναβαλλόμενος φόρος" (σ.σ. φόρος που δεν θα πληρωθεί ΠΟΤΕ) των τραπεζιτών προς το κράτος.

Τρομακτικά ποσά που δόθηκαν με παρεμβάσεις των Βενιζέλου, Δραγασάκη, αλλά και ασυλία στους τραπεζίτες από τους προαναφερθέντες ΚΑΙ τον Άδωνι Γεωργιάδη. Παρεμβάσεις όμως, όχι μόνο στα Οικονομικά αλλά και στο
έργο της Δικαιοσύνης, διότι, ΝΑΙ, υπάρχουν και Λειτουργοί που σέβονται ΤΟ Λειτούργημα που υπηρετούν !

Και σαν να μην έφτανε η "κάλυψη" των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ σε απατεώνες (*) που έκαναν ... νόμους (για ουσιαστική παραγραφή των εγκλημάτων των τραπεζιτών) όπως λόγου χάρη υπέρ του ξηλωμένου πλέον -τέως προέδρου- Γιάννη Γαμβρίλη της τράπεζας Αττικής που μοίραζε εκατοντάδες εκατομμύρια σε Κόκκαλη, Καλογρίτσα κλπ, έρχεται και ο Άδωνις Γεωργιάδης να σώσει όσους έχουν μείνει ακάλυπτοι στο Τ.Τ. που ο ξηλωμένος και διωκόμενος πρόεδρος του Φιλιππίδης, επικαλείται τις "πολιτικές του πλάτες", έχοντας ως δικηγόρο του, τον Καραγκούνη της Ν.Δ.  Βλέπε : κάνοντας κλικ στο : Σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις στην υπόθεση Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (Τ.Τ.)

Στο Τ.Τ. που μοίραζαν δισ € από το σε Κοντομηνά, Λαυρεντιάδη, Σακελαρίου, Ρέστη, Γριβέα, κλπ



Συνεχίζεται


* μα, ήταν απατεώνες οι διοίκηση της τράπεζας των Μηχανικών ; Ναι ήταν και μάλιστα δια στόματος του ξηλωμένου πλέον νομικού της συμβούλου Μάριου Μπαχά (βλέπε και άκουσε εδώ) και του ξηλωμένου της πλέον προέδρου Παναγιώτη Ρουμελιώτη (βλέπε και άκουσε εδώ).


Σημείωση : Η κορυφαία φωτογραφία είναι από σχόλιο κάποιου που είχε όρεξη και κάθισε να συγκεντρώσει όλα τα χρήματα που έκλεψαν οι απατεώνες τραπεζίτες, μετά από εντολές των μαριονετών της ... Βουλής και βρίσκεται ως πρώτο σχόλιο εδώ : https://www.capital.gr/forum/gotomessage/6353249?threadid=6353190

Υγ. είναι όλο αυτό το πράγμα Δημοκρατία ; 
Υγ. 2 : οι συνάδελφοι που περιμένετε δικαίωση για ΛΑΚ και ΛΕΠΕΤΕ, κάντε όνειρα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου