Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Σε ξελασπώνω από τον Πάνο Καμμένο, με ξελασπώνεις από τον Αντώνη Σαμαρά (και στο βάθος Θεόδωρος Πανταλάκης)

Όταν είμαστε πιτσιρικάδες αγοράζαμε κάρτες με ποδοσφαιριστές και αμάξια. Όταν είχαμε κάποια κάρτα διπλή - τριπλή φορά, λέγαμε στον διπλανό μας "σου δίνω Κούδα, μου δίνεις Δομάζο και Πελέ και πατσίζουμε".


Δύο εικοσιτετράωρα πάνε από την ώρα που έγγραφα της ΕΥΠ (που για κάποιους λόγους ΔΕΝ προχώρησαν αρμοδίως από την Δικαιοσύνη) καίνε τον Παναγιώτη Καμμένο, εμφανίζοντας τον ως διοργανωτή παραδικαστικού κυκλώματος, παρακράτους και πολλών ακόμη.

Ένα εικοσιτετράωρο αργότερα, νέα έγγραφα, από άλλες πηγές, καίνε τον Αντώνη Σαμαρά ως λήπτη μίζας. 

Και για τις δύο υποθέσεις δεν θα επεκταθώ, όχι διότι βαριέμαι αλλά διότι θα αφήσω να βγάλουν τα μάτια τους μεταξύ τους, και μετά, σε όποιον απομείνει, αν απομείνει κανείς τους, θα μιλήσω εγώ με δικά μου έγγραφα.

Ένας καλόβολος ή βολεμένος αυτού του τόπου θα έλεγε : οι ΣΥΡΙΖΑοι ανταποδίδουν το κτύπημα για τον Καμμένο, δίνοντας τον Σαμαρά. 

ΛΑΘΟΣ !

Το μόνο που γίνεται, είναι : ο Μητσοτάκης διευκολύνει τον  Τσίπρα που είχε επιφορτιστεί με ένα γιγάντιο βαρίδι, τον Καμμένο και αντίστοιχα ο Τσίπρας διευκολύνει τον Μητσοτάκη, αποδιώχνοντας από επάνω του τον Σαμαρά.

Λογικό είναι να μείνετε με μια απορία. "Που κολλάει ο Θόδωρος Πανταλάκης σε όλο αυτό το σκηνικό ;" 

Σιβυλλική θα είναι η απάντηση μου ! Ο Πανταλάκης της


ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ ;
της Γενικής Αποθηκών ;
της ΠΑΝΓΑΙΑ ;
της ΑΤΕ ;
της ΕΤΕ ;
του χρηματιστηρίου ;
της Εθνικής Ασφαλιστικής ;
της Κτηματικής τράπεζας ; 

που τον έχουν λουφάξει στην τράπεζα Αττικής ως διευθύνοντα σύμβουλο, έχει και παραέχει κομβική σημασία. Για όλους τους και για όλα που διαβάσατε στις πρώτες παραγράφους του παρόντος.

Εντάξει, οι Γιάννης Μαντζουράνης, Γιάννης Στουρνάρας (και η ... τράπεζά του μαζί με ελάχιστους στην Δικαιοσύνη), ίσως να μη το πιστεύουν. Μέχρι πότε όμως ;


Μνήμων


Συνεχίζεται 

Σημείωση : Γ.Θ.Κ. Για να εξάψω λίγο τη φαντασία σας, προσθέτοντας σε όσα αναφέρει ο Μνήμων και να ψαχτείτε λίγο (πίνοντας σφηνάκια) παραθέτω κάποια αποκόμματα Τύπου, που μας είχαν στείλει οι 2-3  φίλοι που περνάνε από το blog μας. 

Κάντε κλικ επάνω στις κάτωθι φωτογραφίες, επιλέξτε "προβολή φωτογραφίας" και χαλαρώστε διαβάζοντας.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου