Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

ΕιδήσειSS. Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες

1. Αυτοί και πολλοί άλλοι "δημοσιογράφοι" διαμορφώνουν "απόψεις". Στη φωτογραφία Λοβέρδος - Κώνστας, δύο "δείγματα" δημοσιογραφίας που υπερασπίζονται τα συμφέροντα της ιδιωτικοποίησης των νερών, της ενιαίας "ταυτότητας" όλων (ακόμη και των νεογέννητων μωρών), του κλεισίματος των λιγνιτωρυχείων και τόσων άλλων, "για το καλό του λαού", όπως λένε...


Προφανώς του Γερμανικού λαού.


2. Κοίτα ρε παιδί μου που -τελικά- τα "αμερικανάκια" είναι πιο μάγκες από τους (Μ)πατριώτες (της οκάς) που έχουν και καμάρι για τους Αρχαίους προγόνους και
έχουν το : do you like kamaki κλπ κλπ


3. Ταυτόχρονα στα εσωτερικά, οι "απόψεις" Τ$ιόδρα - Σκορδαλιά για συνωστισμό σε καφέ, ξενοδοχεία, μπιτς μπαρς και γυμναστήρια, προσπαθούν να συνεχίσουν τις επιβολές τους, λες και δε γνωρίζουν όλοι τους, πως τους έχουμε γραμμένους -και καλά κάνουμε !-  στα ...  (εκεί που δεν πιάνει μελάνι, όπως λέει και ο μουστάκιας Bill). 

Και ειδικότερα μετά τη νέα διάγνωση των Γερμανών και του Π.Ο.Υ. σύμφωνα με την οποία "υπερέβαλαν στις προγνώσεις τους για τον covid19"


Κι όσο σκέφτομαι ότι Τ$ιόδρα$ και Σκορδαλιάς είχαν βάλει τα γερόντια (είτε 80 ετών είτε εκείνα των 20-30 ετών) να πλένουν τις σακούλες των super markets, τόσο πιο πολύ γελάω. Όπως πλέον και όλη η Κοινωνία.

4. Σε άλλο θέμα τώρα, άκουσα πως η Άντζελα Γκερέκου, εκείνη της συνιστώσας νεοΠΑΣΟΚ στο κόμμα της ΝΔ (μαζί με Χάρη Θεοχάρη *, Χρυσοχοΐδη κλπ), έχει στο "πόθεν έσχες" της, εκείνη δηλαδή την δήλωση που "γράφεις όσα έχεις χωρίς να γράφεις από που προέκυψαν" ! τα εξής χρέη : 
πρωτοφειλέτης σε δάνεια 551.227 ευρώ, 
  • εγγυήτρια σε δάνεια 205.608, 
  • ενώ έχει και ανεξόφλητες υποχρεώσεις ΕΦΚΑ ύψους 19.829 ευρώ.
 Η Άντζελα Γκερέκου που  ως πρόεδρος του ΕΟΤ (που τους βρίσκουν ρε παιδί μου όλους αυτούς που βάζουν στον ΕΟΤ ; ), έχει υπογράψει 4 πράξεις όλες κι όλες, με τελευταία στα τέλη του 2019...
Υπερκόπωση Αντζελάκι. Υπερκόπωση ...

Κυρ Άδωνι, μιας και ανακατεύεσαι ΚΑΙ με τις Τράπεζες, η κυρία πληρώνει οφειλές ή έχουν καταστεί "παγωμένες" ;

5. ΗΠΑ. ο Τράμπ "δεν παίρνει χαμπάρι Χριστό" και πάει ... τρέχοντας τους κολοσσούς Google, Favabook, Twitter κλπ, λόγω της λογοκρισίας και της παραπληροφόρησης που επιβάλουν.

Για επιδόρπιο ; "Αγωγή στην Google για εν αγνοία παρακολούθηση δραστηριότητας περιήγησης, των χρηστών υπολογιστών".

6. Τέλος, εξακολουθώ ως βλάκας που είμαι να μην αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο όταν πέφτει πιστολίδι στην Κρήτη είναι "μπαλωθιά", ενώ όταν ντουφεκίζονται αλλού στην Επικράτεια, είναι πυροβολισμός ...

7. Ο καιρός : μια χαρά (χωρίς δυο τρομάρες).


* για όποιος λησμονεί εύκολα, ο Χάρης Θεοχάρης έπαιξε σημαντικό (βλέπε βρωμερό) ρόλο στην προ της ΑΝΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ  ΑΑΔΕ εποχής (επί του "υπερκομματικού" νυν Πιτσιλή).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου