Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Νικήτα, καλά ρώτησες τα αυτονόητα. 20 μέρες μετά από εμάς ...

Ήταν 13η Μαΐου του 2017 όταν ρωτούσαμε εδώ : "Δώσανε 806 εκ. euro για να πάρουν 70 εκ. euro ! Δηλαδή, τα έδωσαν στο 8,68%. Έκαναν άραγε πρόταση - προσφορά στους πελάτες τους για να αγοράσουν οι δανειολήπτες τα δάνεια τους στο 8,68% ;;;"

Και έρχεσαι Νικήτα Κακλαμάνη, μετά, (και καλά κάνεις !) και ρωτάς στην ... Βουλή :  "έδωσε η συγκεκριμένη τράπεζα τη δυνατότητα στους δανειολήπτες να εξαγοράσουν το δικό τους δάνειο πριν προβεί στη συνολική πώληση των δανείων σε ξένη εταιρεία ;"
 
Όχι Νικήτα. Δεν έδωσε. Το μόνο που έδωσε ήταν επιστολές για το αν θέλει ο πιστούχος να γίνει "συνεργάσιμος δανειολήπτης" ... Σαν αυτά εδώ Νικήτα. Συνάπτοντας μαζί και κάποιο άλλο χαρτομάνι. Σαν αυτό εδώ Νικήτα.
Αν θέλει δηλαδή, να αποπληρώσει με ... "ρύθμιση" (;;;) ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ... ΟΦΕΙΛΗΣ ΤΟΥ !  Αν θέλει δηλαδή να πάει οικειοθελώς στον δήμιο του ή αν δε το επιθυμεί και τότε να πάει ο δήμιος στον μελλοθάνατο ... 

Νικήτα Κακλαμάνη, διάβασα στο "ΠΑΡΟΝ" (του Μ. Κουρή) της Κυριακής όσα ρώτησες στη ... βουλή και σκέφτηκα να σε ρωτήσω  και εγώ με την σειρά μου, γιατί καθυστέρησες τόσο
πολύ να ρωτήσεις τα αυτονόητα ; Τι κάνουν οι οικονομικοί σου σύμβουλοι ;
 
Μάκη Κουρή, εσύ πάλι, που ... "απ0κάλυψες" -όπως λες- την 21η Μαΐου στο κείμενό σου, ότι ... αποκάλυψες όπως λες, να διαβάζεις πιο συχνά αυτό το blog. 
Κερδισμένος θα βγεις μιας και δε θα βρεις πολλά θέματα που ενδιαφέρουν τον Ελληνισμό. Και τα διάβασα Μάκη δίνοντας για πρώτη φορά 4 € για να πάρω τα 2 φύλλα σου. Δε πειράζει. Μιας και έμαθα πως το ότι "ο δικηγόρος Γιώργος Τρανταλίδης ζήτησε την κατεπείγουσα άσκηση ποινικής δίωξης για κακουργηματική απιστία στους οιουσδήποτε υπευθύνους της Attica bank". Έχουμε άποψη επ΄ αυτού αλλά θα επανέλθουμε.

Κύριοι, εάν και εφόσον θέλετε να σπάσει επιτέλους μια και καλή το απόστημα, ξεκινήστε την ανάγνωσή σας από εδώ : Μηχανικέ, τ. ιδιοκτήτη της Attica bank, εδώ, ότι χρειάζεσαι και εμείς θα είμαστε αρωγοί σε ΟΤΙ χρειαστείτε !

Υ.γ. 1. Δικαιοσύνη, θα επαναλάβουμε το "ιδού πεδίο δόξης λαμπρόν". Και εμείς συντομότατα θα σας δώσουμε κάτι. δυνάμει του οποίου θα τρίξουν κόκαλα.


Υ.γ. 2. Μηχανικοί του τ. ΤΣΜΕΔΕ, ΑΚΟΜΗ και στην Μεγάλη Στοά των Μασόνων, 23 εξ αυτών (εκ των 3.418 μελών της) ζήτησαν ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΝ να ορισθεί προσωρινή διοίκηση (εκκαθαριστές καταστάσεων και Ταμειακών ροών), μετά την αποκάλυψη για την υπεξαίρεση 1.504.327 € και ΕΣΕΙΣ δε μπορείτε (;;;) να μαζευτείτε 30-50-100 που θα ζητείστε, θα απαιτείστε Νομικά να μάθετε ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΤΑΣΣΕ το ΤΣΜΕΔΕ Ισολογισμό από το 2008 ;;;; Ισολογισμούς δηλαδή ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΓΡΑΦΑΝ ΤΙΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΖΗΜΙΕΣ ! Από την επένδυσή σας (;;;) στην Attica και από το PSI. Εύγε ...

Για την Ιστορία τονίζω πως η προηγούμενη διοίκησή τους (η διοίκηση του Κ. Πολίτη), προσπάθησε να ... προλάβει τις καταστάσεις τοποθετώντας ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ, αλλά, δεν τους έκατσε το σχέδιό τους !!!!





Γιώργος Θ. Κανελλάκης και άλλοι

Συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου