Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Θεόδωρος Πανταλάκης : εγώ δεν είμαι Τραπεζικός. Εγώ είμαι έμπορος και πρέπει να κερδίσω (video)

Την 29-4-2011 ο Θεόδωρος Πανταλάκης έλεγε : εγώ δεν είμαι Τραπεζικός. Εγώ είμαι έμπορος και πρέπει να κερδίσω. Όλα θα πουληθούν. Δε θα υπάρχει τίποτα όρθιο

Ο Θεόδωρος Πανταλάκης που τότε ήταν διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας (Α.Τ.Ε.), και ανάμεσα σε ΜΙΣΕΣ αλήθειες προμήνυε τα εξολοθρευτικά επερχόμενα για την Αγροτική Τράπεζα (Α.Τ.Ε.). Ο Θεόδωρος Πανταλάκης που σήμερα είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Attica bank.

Απόλαυσε στο οπτικοακουστικό υλικό την ρήση αλλά και το ύφος και το σκεπτικό της κορυφαίας επιλογής του Στουρνάρα της Τράπεζας της Ελλάδος (Τ.τ.Ε.). Του
Θεόδωρου Πανταλάκη.



Αν χαθεί το ανωτέρω οπτικοακουστικό υλικό, δε πειράζει. Υπάρχει σε απόθεμα.

Ο Θεόδωρος Πανταλάκης που διατέλεσε (εν συντομία) :
  • Πρόεδρος της Α.Τ.Ε. (9-12-2009 έως το ξεπούλημα στην Πειραιώς την 26-7-2012, συμπτωματικά επί ΠΑΣΟΚ)
  • Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος (Δ.Σ.) της Τράπεζας Πειραιώς (του αρχιΠΑΣΟΚου Σάλλα)
  • Υποδιοικητής της Εθνικής Τράπεζας (Ε.Τ.Ε.) (από το 1996 έως το 2004 και συμπτωματικά επί ΠΑΣΟΚ)
  • Αναπληρωτής Γ.Δ. της Interamerican ασφαλιστικής (του Κοντομηνά) (από το 1991 έως το 1996. Δηλαδή επί Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ).
  • Διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Κατασκευαστικής Ελλάκτωρ (συμφερόντων της οικογένειας του Μπόμπολα)
  • Μέλος των ΕΛ.ΠΕ. (του Λάτση) κ.ά.

Θεόδωρος Πανταλάκης. Ο άνθρωπος που την 29-4-2011 δήλωνε : "εγώ δεν είμαι Τραπεζικός", αλλά που στην εξεταστική της Βουλής δήλωνε : "έμπειρος πετυχημένος Τραπεζίτης". (βλέπε εδώ)

Θεόδωρος Πανταλάκης. Ο άνθρωπος παντός (ΠΑΣΟΚικού και ΣΥΡΙΖΑικού ή νεοπασοκοκικού, καιρού, αλλά και του "καιρού" της Ν.Δ. του Μητσοτάκη) μιας και πλέον, είναι ο Δ.Σ. της Attica bank.

Θεόδωρος Πανταλάκης. Ο Δ.Σ. της Attica bank που δήλωσε : "Η διοίκηση (σ.σ. της Attica bank) θα είναι δυσάρεστη. Το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης δεν είναι κάτι ευχάριστο. Πολλούς τους θίγει. Ομως πρέπει να προσαρμόσουμε τις προσδοκίες μας σε υψηλότερα επίπεδα και οι αμοιβές να είναι χαμηλότερες".

Θεόδωρος Πανταλάκης. Ο άνθρωπος σου Μηχανικέ του ΤΣΜΕΔΕ που, επί των ημερών του (εντάξει, με το "ok" της Βουλής) μεταβιβάστηκε η περιουσία σου, από το ΤΣΜΕΔΕ στον ΕΦΚΑ. Όπως επί των ημερών του, στα μέσα του 2012 μεταβιβάστηκε η Α.Τ.Ε. στην Τράπεζα Πειραιώς.



Θεόδωρος Πανταλάκης. Ο κατά περίπτωση Τραπεζίτης ή Έμπορος (σύμφωνα με τις κατά περιόδους δηλώσεις του) που διώκεται για κακουργηματική απιστία επάνω σε ασφαλιστικά προϊόντα (DAF) της ΑΤΕ Ασφαλιστική, εκ ποσού 10 εκ/ρίων euro, αλλά είχε ... τρεχάματα ξανά από την Εισαγγελία για εκείνα τα 8 εκατομμύρια euro που έβγαλε στο εξωτερικό.

 

Θεόδωρος Πανταλάκης. Ο άνθρωπος που έχει την στήριξη :
  1. της ΤτΕ - Γιάννη Στουρνάρα (κάνε κλικ)
  2. της ... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κυβέρνησης (μιας και η Attica bank ανήκει πλέον στον ΕΦΚΑ, που το μεγάλο του αφεντικό λέγεται : Κράτος)
  3. αλλά και του καταπράσινου ΠΑΣΟΚου προέδρου Εργαζομένων της Attica bank (κάνε κλικ) Θανάση Σταθόπουλου. Που είναι και μόνιμο μέλος του Δ.Σ. της Τράπεζας όλα τα χρόνια. 




Αλήθεια ρε συ Σταθόπουλε, τι απέγινε με τις πιστοδοτήσεις στον Καλογρίτσα ; Έχεις ακούσει κάτι ; Για τις εικονικές συναλλαγές (που είπε και ο SSM) της αύξησης εταιρικού κεφαλαίου της τράπεζας, μήπως άκουσες τίποτα ; Με τις ορδές "συμβούλων" της Τράπεζας ; Με την εθελουσία έξοδο ; Με τους αργόμισθους ;   

Ξέρεις κάτι Μπεμπέτο ; Το "τελεία και παύλα" που επικαλείσαι, δεν ισχύει. Για κανέναν και για τίποτα, μιας και, "ούτε τελεία ούτε παύλα", θα έχουν κάποια θέματα. Εδώ θα είμαστε και θα το διαπιστώσεις μιας και η Δικαιοσύνη ψάχνει. Και δε μιλώ για το βαθύ Κράτος του ΠΑΣΟΚ που γνωρίζεις. Σε κάθε επίπεδο !

Επανέρχομαι μιας και οι παρέες και τα δρώμενα ορισμένων, ενδιαφέρουν πάρα πολύ. Από το Δημόσιο Συμφέρον μέχρι την Δικαιοσύνη.

Γιώργος Θ. Κανελλάκης

   τηλ : 6977-913-924

Σημ. Γ.Θ.Κ. Ευχαριστώ όσους έστειλαν ότι έστειλαν. Συνεχίζουμε !

Ανεκδοτάκι (δυστυχώς) : μέλος Δ.Σ. ενός οργανισμού, είχε δάνεια ένα σκασμό από εκατομμύρια euro.
Κάποια στιγμή, τα δάνεια αυτά του μέλους ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝ. Μετά και αφού υπέγραψε το "ναι συμφωνώ" για να δοθούν ΈΝΑΣ ΝΕΟΣ ΣΚΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΆΔΕΣ εκατομμύρια euro -ως επένδυση- (του Οργανισμού του) σε ένα "ίδρυμα", ο τυπάκος αυτός, ξαναπήρε δάνεια, από εκεί που -αρχικά- χρωστούσε, και κατοπινά διαγράφησαν.
 

Και καλά έκανε ο ... "μάγκας" αφού, ΚΑΝΕΙΣ του είδους του δεν τιμωρήθηκε και κανένας Εισαγγελέας δε ζήτησε το άνοιγμα των λογαριασμών των εμπλεκομένων στις Αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου (Α.Μ.Κ.)
 


Επανέρχομαι με κέφια !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου