Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Λαμόγια, εκεί, στο BANK, το πιάσατε ή θέλετε και επεξήγηση ;

Μια μεγάλη ανατροπή στον τομέα των ερευνών για φορολογικές υποθέσεις, ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος και άλλες ποινικές υποθέσεις, προκαλεί η ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία, κοινοτικής οδηγίας που αφορά τη λεγόμενη Ευρωπαϊκή Εντολή Έρευνας.

Οι αλλαγές που έρχονται διευκολύνουν τη διαδικασία δικαστικής συνδρομής από άλλες χώρες για το ταχύτατο άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών, άρση απορρήτου κ.λπ.

Όπως αναφέρει η «Καθημερινή προβλέπεται:

  1. Η υποβολή αιτημάτων για άρση τραπεζικού απορρήτου, προκειμένου να χορηγηθούν πληροφορίες για τραπεζικούς λογαριασμούς από πιστωτικά ιδρύματα, όπως επίσης η υποβολή αιτημάτων για άρση του απορρήτου τηλεπικοινωνιών (τηλέφωνα, διαδίκτυο και λοιπά).

  2. Η εξέταση μαρτύρων που είναι σημαντικοί για την έρευνα μιας ποινικής υπόθεσης μεταξύ των κρατών μελών με την χρήση των νέων τεχνολογιών, όπως η τηλεδιάσκεψη η την οπτικοακουστική μετάδοση. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με πραγματογνώμονες σε ποινικές υποθέσεις που μπορούν να εξεταστούν και η κατάθεσή τους να μεταδίδεται σε τηλεφωνική διάσκεψη, η άλλου είδους οπτικοακουστική μετάδοση.

  3. Σημαντική είναι η ρύθμιση που προβλέπει την προσωρινή ... η συνέχεια εδώ !

Τώρα ρε απατεώνες τι θα κάνετε άραγε ; Θα επιστρατεύσετε ξανά τα γνωστά σας λαμόγια ή τα επίσης γνωστά σας καλοπιάσματα ;
Και άντε και ξεκινάτε με τα καλοπιάσματα, για σκέφτείτε λίγο. Δώσατε σε όοοολους πολλέεεες χιλιάδες euro για να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό ; 
Βρε λες να συνεχίσουν να πέφτουν τα χαράματα -μέσα σε λιμάνια- διάφορες BMW ;

Παλιάνθρωποι, τα καλύτερα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου