Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Μηχανικέ, Εισαγγελία, ιδού, η Attica bank (του Ελληνικού ... Κράτους)

Στην κορυφή του παρόντος blog υπάρχει ένας δεσμός (link) με τον τίτλο : Μηχανικέ, Εισαγγελία, εδώ, η Attica bank κάνοντας "κλικ" σ' αυτόν θα βρείτε στοιχεία αναλυτικά για τα έργα και τις ημέρες, Τραπεζιτών.  ... Έργα όχι μόνο των διοικήσεων της Attica bank.

Στοιχεία που θα εμπλουτίζονται ΣΥΝΕΧΩΣ, για να γίνει αντιληπτό στον Ελληνισμό που λιώνει από τις ... "συμφωνίες" (βλέπε μνημόνια προσκυνημένων υπαλληλίσκων) με τοκογλύφους και με τους ΝΑΖΙ της Γερμανίας. Αυτούς που ονομάζουν οι ... βουλευτές ως "εταίρους" και "θεσμούς". Αλλά και στοιχεία για να κάνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η Δικαιοσύνη ΟΤΙ οφείλει ! Για να πάψει επιτέλους η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ !

Θα βρείτε επίσης και την αρχή του νήματος για ξηλωθεί ένα κουβάρι. Εκείνο της χορήγησης 255 δις euro σε τραπεζίτες. Με αυτά τα στοιχεία και με άλλα πολλά (!) ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ (!) πως έχουν ξεκινήσει διεργασίες ελέγχων και απονομής Δικαιοσύνης. Δυστυχώς, ΟΧΙ στο εσωτερικό της Χώρας.

Στο χέρι όλων μας είναι να προλάβουμε να κάνουμε, δια μέσω της Δικαιοσύνης, ΠΡΩΤΟΙ ότι οφείλουμε στους Γονείς μας, στα Παιδιά μας, αλλά και σε εμάς τους ίδιους. Στη ζωή που μας έκλεψαν !

Έτσι, για να μάθουν οι ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ που μας λένε "μαλάκες", "αλήτες" και που μας κτυπούν με τα Ι.Χ. τους όταν δε τους κάνουμε το ... χατήρι να πεθάνουμε, όταν ΔΕΝ τα παίρνουμε (τις ... προσφορές τους), όταν δε φοβόμαστε το αλήτικο τους κυνηγητό των παρακρατικών μηχανισμών τους πως, ΈΧΕΙ Η ΖΩΗ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ και πως ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ μα ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ (τους) !!!

Μετά Τιμής, αφιερώνοντας το ανωτέρω στους συναγωνιστές μου, στους οικείους μου, (είτε στους εν ζωή είτε στους θανόντες) και με αίσθηση αηδίας για τους σαθρούς και τα λαμόγια.


Γιώργος Θ. Κανελλάκης
Τηλ. 6977-913-924

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου