Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Πληρώνεις φόρους και δε το θες ; Εδώ, η λύση για να μη ξαναπληρώσεις

Aφού διαβάσεις πως : ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΟΜΙΜΗ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ! συνέχισε την ανάγνωσή σου με τον τρόπο για να γλυτώσεις την φορομπηχτική σε βάρος σου επιβολή και την (και άσε το ΣτΕ να ... γνωμοδοτεί) ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ μη δικαιοδοσία σου να κάνεις ΟΤΙ θες με τα χρήματά σου. 


Πάνε 7 έτη από τότε που ξεκίνησε η ολοκλήρωση της κτηνωδίας των τοκογλύφων και των Γερμανών σε βάρος του Ελληνισμού. Η κτηνωδία που δε θα μπορούσε να ολοκληρωθεί αν δεν υπήρχαν (και υπάρχουν !) εκ των έσω προδότες και εντολοδόχοι των τεράτων, υπάλληλοι. Σαφέστατα μιλώ για τους της ... Βουλής. Το κεφαλαίο "Β" αναγράφεται μόνο ... προς χάριν της
ειρωνείας, μιας και δεν απαρτίζεται από Πολίτες αλλά από εξουσιαστές. Του Παλατιού - βουλής !

Στους 7 χρόνους αυτούς οι δοτοί της ... Βουλής προσπάθησαν να μας μάθουν πως "πρέπει" να πληρώνουμε ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ (ΕΝΦΙΑ, εισφορές αλληλεγγύης που ένας Θεός ξέρει που πέφτουν αυτά τα κονδύλια, φόρους επάνω σε ΗΔΗ φορολογημένα προϊόντα και εμπορεύματα, φόρους επάνω στους φόρους των φόρων των καυσίμων, φόρους επάνω στο ήδη φορολογημένο κρασί, στην διασκέδαση, στα τρόφιμα, στην Υγεία, στην Παιδεία, κ.λπ.).

Παράλληλα, προσπάθησαν να μας μάθουν πως είναι για το καλό μας η ΛΗΣΤΕΙΑ των Capital Controls όπου ΔΕΝ έχει το δικαίωμα ο ιδιοκτήτης των χρημάτων του ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΕ ΤΑ (νομίμως) ΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ !!!! μιας και οι Τραπεζίτες, μετά από εντολή της ... κυβέρνησης, αποφάσισαν να είναι δεσμευμένη η περιουσία του !!!

Αν αυτό δεν είναι πράξη του Κοινού Ποινικού Δικαίου ( : υπεξαίρεση, εκβίαση, αρπαγή κ.ά) τότε δεν ξέρουμε ως τι άλλο μπορεί να θεωρηθεί η με το σταγονόμετρο εκταμίευση ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΜΑΣ !!!! Των χρημάτων μας !!

Μα, όλα αυτά τα τέρατα που επέβαλαν (και συνεχίζουν να επιβάλουν) πειράματα και δόλιες θανατηφόρες πράξεις σε βάρος του Ελληνισμού και της Ελλάδος, δεν έμαθαν -ίσως- ποτέ τους πως : την περίοδο της ποτοαπαγόρευσης, η φοροδιαφυγή ήταν στο απόγειό της. Την περίοδο της ελεγχόμενης διανομής λαδιού, το λαθρεμπόριο, ανθούσε ! Την περίοδο της απαγόρευσης διδασκαλίας της Ελληνικής γλώσσας, τα Κρυφά Σχολειά υπήρχαν ένα σε κάθε ρούγα.

Εν ολίγοις ; Δεν έμαθαν (;;;) πως, Ο,ΤΙ απαγορεύεις, σου γυρίζει ανάποδα. Και θα δημιουργήσει "τρύπες" και αντίδραση (όπως γίνεται σε ΚΑΘΕ ... δράση).

"Μέτρα" αυτοί ; Αντίμετρα εμείς ! 
... δράσεις αυτοί ; Αντιδράσεις εμείς !
Τώρα πλέον μπορείς και ΕΣΥ !!! Κάνε το όπως οι εφοπλιστές, οι κάτοικοι του Λουξεμβούργου, οι Ιρλανδοί , οι Γερμανικές τράπεζες, η Aplle, ΟΛΕΣ οι πολυεθνικές, ο Μακρόν και τοοοόσοι άλλοι.


Αναγνώστης με θητεία 41 έτη στα Νομικά και στα Φορολογικά.

Υπόμνημα : η φωτο από το Rollingstone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου