Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Γιώργος Θ. Κανελλάκης - Attica bank : σημειώσατε : 1

Σήμερα που λες αγαπητό Blogspot είχα δίκη. Δίκη σε βαθμό κακουργήματος. Δίκη που στηριζόταν στην μήνυση της Attica bank και του ("αποχωρήσαντα" μετά από 2 μήνες από την λήξη της εθελουσίας εξόδου) Γενικού της Διευθυντή Οικονομικών, με την κατηγορία παραβίασης των προσωπικών δεδομένων του Χρήστόυ Μάραντου. 

Ο Χρήστος Μάραντος ΔΕΝ προσήλθε (ένα το κρατούμενο)
Ήλθε όμως ο Γαμβρίλης (δύο τα κρατούμενα). Ο Γαμβρίλης που δήλωσε πως δεν είναι πλέον στην Attica bank και που δήλωσε πως ασχολείται με το αντικείμενό του. Τώρα, γιατί ο Γαμβρίλης εξακολουθεί και φαίνεται ως πρόεδρας της τέως (μέχρι προ ολίγων ημερών) θυγατρικής της Attica bank, της Attica ventures, δε το ξέρω ... Ίσως ρε παιδί μου να είναι δική του, πλέον, η τελευταία αναφερθείσα ... Ή να ξέχασε ο Γιαννάκης να το δηλώσει ...

Πάμε παραπέρα. Στην δίκη αυτή (που θα ολοκληρωθεί την 13-6-2017, μιας και λόγω ωραρίου δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί) ο Γαμβρίλης είπε : δε γνωρίζω, μου έφερναν χαρτιά και υπέγραφα και κάποια άλλα. (τρίτο κρατούμενο).
Αξίζει όμως να προσθέσω τα εξής :

  1. η Έδρα, ΔΙΚΑΙΩΣ, απέπεμψε από την Δίκη την Attica bank, ως μη έχουσα έννομο συμφέρον παράστασης Πολιτικής Αγωγής. Και έτσι, ο συνήγορος της Attica, o Αδαμάντιος Μπασαράς, από το δικηγορικό γραφείο Γιάννη Μαντζουράνη, αποχώρησε. Πάλι με σκυμμένο το κεφάλι. Όπως και την 16-12-2016.
    Άρα, κατόπιν τούτων η Δίκη, που ξεκίνησε σήμερα και θα συνεχιστεί στο ακροατήριο την 13-6-2017, θα αφορά προσωπική διαφορά με τον Χρήστο Μάραντο (που ΔΕΝ παρέστη). Και ΕΚΕΙ θα τα δούΝε. ΟΛΑ !
  2. Μάθαμε όλοι μας, μετά από σχετική μου ερώτηση σε μάρτυρες της Attica bank (στους κ.κ. Μαμαλούγκα και Αναγνωστάκη) πως ΔΕΝ πληρώνονταν (μέχρι ΚΑΙ την 1-3-2017) ποσά που ΔΕΝ φαίνονταν στην μισθοδοσία και που ΔΕΝ γίνονταν κρατήσεις για τα Ταμεία.
    Εύγε. Το πόσο χαίρομαι που το βεβαίωσαν ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ !!!
  3. Μάθαμε επίσης πως ο Γιάννης Γαμβρίλης "χαλάστηκε", νευρίασε ρε παιδί μου, όταν του είπα στη λήξη του ωραρίου του Δικαστηρίου μέσα στην Αίθουσα : "Γιαννάκη, σε περιμένω να έλθεις και την 13-6-2017". Γιατί Γιαννάκη μου τόσος εκνευρισμός ; Πρόεδρος πράμα εσύ και να κακιώνεις όποιον σε προσκαλεί ; Αν είχα να σου προτείνω και γαρίδες, θα ερχόσουν ; Αν σε καλούσε (όπως παλιά) ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Σπίρτζης, ο Αλέξης ο Μητρόπουλος, ο Σκανδαλίδης, ο Λαλιώτης κλπ, θα χαλιώσουν ξανά ; Ή μήπως επειδή πολέμησα και πολεμώ το ΠΑΣΟΚ και το ΝΕΟΠΑΣΟΚ (ΣΥΡΙΖΑ) δε με θες για παρέα σου ; Για δες την κατωτέρω φωτο Γιάννη μ' να θυμηθείς λιγουλάκι και έλα που σου λέω την 13-6-2017 !
  4. Μάθαμε και ακούσαμε (μη σου πω και πως ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ !!!) ρήση (ποιας ... ψυχής άραγε) που είπε στον προθάλαμο της αίθουσας : άντε πια με τον αλήτη. Να τελειώνουμε (Το "αλήτης" και το "τελείωμα" σαφώς και αφορούσε εμένα μιας και ειπώθηκε και το επώνυμό μου 😊 και δε πιστεύω να υπήρχε την ίδια ώρα άλλος Καννελάκης στον Χώρο). Upd. Μόλις έμαθα πως πιο πριν με είχε αποκαλέσει Σνόουντεν, η ίδια "χρυσή" ψυχή. Τιμή μου !
Την συνέχεια Κυρίες και Κύριοι θα την έχετε ΕΔΩ. Και όχι όπως την θέλουν οι Τραπεζίτες !!! Μαζί με τα ανωτέρω αναφερθέντα "παραλειπόμενα" !

Πριν την λήξη του παρόντος, οφείλω να καταθέσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 2 συνηγόρους μου, τον κ. Αναστάσιο Κώνστα και τον κ. Νικόλαο Δημακίδη, αλλά και στους συναγωνιστές που, είτε ήσαν παρόντες είτε ωσεί παρόντες και με στήριξαν όλα αυτά τα μαύρα χρόνια, ποικιλοτρόπως !

Στα παραλειπόμενα ; 4 πυροβολισμοί που έπεσαν κάποια στιγμή έξω από το Δικαστικό Μέγαρο. Αλλά, αυτό είναι θέμα άλλων. Των δημοσιογράφων που λένε πάντα (;;;) και αποδεδειγμένα (;;;;) την αλήθεια στον Λαό. Όχι σαν εμάς τους bloggers ... Τους ΑΛΗΤΕΣ !!! ....

Υ.γ. Τώρα, η σειρά μας Συμπολίτη ! Για να ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ πήγαιναν (μέχρι και προ ημερών) τα χρήματά σου, επί δεκαετίες !!!!

Μετά Τιμής και σεβασμού σε καθέναν Σας


Γιώργος Θ. Κανελλάκης
   Τηλ. 6977-913-924

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου