Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Ααααα, πρέπει να νιώθεις μεγάλο καμάρι για τα καμάρια σου στη ... βουλή

Εντάξει τώρα μωρέ. Μη δίνεις σημασία που είναι αγκαλίτσες και χαδάκια με το τέρας. Εσύ μείνε "εκεί". Σταθερός στην απόψεις σου. Πως είναι δηλαδή, ο ... σωτήρας (σου).

Πάντως, μέχρι να καταλάβεις τι πραγματικά συμβαίνει στο παλάτι - βουλή, μεταξύ των "ευγενών" που μόνο τις περούκες που φορούσαν τον μεσαίωνα, δε φορούν σήμερα, έχεις λίγο καιρό ακόμη για να σκεφτείς και να
τους στείλεις ΟΛΟΥΣ τους ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ !

Και μη ξεχνάς παλικάρι μου πως, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ παίρνουν όσα παίρνεις εσύ μέσα σε 2 χρόνια. Αν τα παίρνεις και σε 2 χρόνια και δεν είσαι άνεργος.

Φωτογραφικό  ρομάντζο για τους συναισθηματικούς τυπάδες της ΝουΔουλάρας και τις χαρές τους.


Εδώ πάλι μπορείς να απολαύσεις την χθεσινή "σιέστα" επίσης στο κΥνοβούλιο, καθώς ο κάματος της συνεδρίασης (που αφοφασιζόταν η εκτέλεσή ΜΑΣ) ήταν λίαν τεράστιος ...Ενώ σου θυμίζω βρε κακόμοιρο και κάτι από τα παλαιότερα. Έτσι γιατί είμαι διαχρονικά μνήμων. 


Ή ακόμη και αυτές τις όμορφες στιγμές τους Ή και αυτή φίλε μου !!!! Έτσι για να μαθαίνεις άμα (κάνεις πως) δεν ξέρεις ή για να θυμάσαι ΡΕ !

Μνήμων

P.s. Παραλίγο να το ξεχάσω το καλύτερο !

"Με το άρθρο 59 του πολυνομοσχεδίου για το 4ο μνημόνιο που ψηφίζεται στην Ολομέλεια της Βουλής τροποποιείται ο Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας και περιορίζονται έως εξαφανίζονται οι εγγυήσεις δημοσιότητας κατά την πραγματοποίηση των πλειστηριασμών. Με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ο οφειλέτης θα χάνει την περιουσία του με ένα κλικ χωρίς να έχει καν τη δυνατότητα να διαπιστώσει άμεσα με την παρουσία του πώς έγινε η διαδικασία, αν τελικά βρέθηκε υπερθεματιστής κλπ. 

Ταυτόχρονα εξαπολύεται ένας ορυμαγδός κατασυκοφάντησης του κινήματος από τα διάφορα κυβερνητικά και καθεστωτικά παπαγαλάκια, από τα κάθε λογής κοράκια που περιμένουν να κερδοσκοπήσουν πάνω στην αγωνία και την απόγνωση των οφειλετών. Eτσι ακούμε ότι το κίνημα προστατεύει τους μεγαλοοφειλέτες, αυτούς που έχουν μεγάλη ακίνητη περιουσία κλπ, γιατί πλειστηριασμοί μικρών ακινήτων δεν γίνονται, ότι υπάρχει επαρκής προστασία των οφειλετών και δεν χρειάζονται τέτοιες κινητοποιήσεις και άλλα ηχηρά παρόμοια

Μόνο μια ματιά στα προγράμματα πλειστηριασμών αρκεί κανείς για να διαπιστώσει ότι τίποτε τέτοιο δεν ισχύει. Οι τράπεζες προχωρούν σε σωρεία πλειστηριασμών και έπεται συνέχεια, καθώς μόνο τους πρώτους μήνες τους 2016 το Ειρηνοδικείο Αθηνών εξέδωσε 60.000 διαταγές πληρωμής.. Από τα ίδια στοιχεία προκύπτει ότι τα «φιλέτα» που βγάζουν οι τράπεζες στο σφυρί περιλαμβάνουν ενδεικτικά ακίνητα 52 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 11.323 ευρώ. 67,84 τ.μ. τιμή 11.500 ευρώ, κατάστημα 209,9 τ.μ. τιμή 66.883 ευρώ, άλλο κατάστημα 65,82 τ.μ. τιμή 54.273 ευρώ, διαμέρισμα 97,60 τ.μ. τιμή 122.000 ευρώ, κλπ., κλπ."


Περισσότερα για το θέμα, εδώ παλικάρι μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου