Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Ομορφάντρα μου τραπεζίτη Πανταλάκη, πάπαλα ; Πάει και η τραπεζική ασυλία ; Ωχ ...

- Σύμφωνα με το Liberal : Ο χρόνος περνά και οι εξελίξεις με την τράπεζα Αττικής και την αύξηση κεφαλαίου βαλτώνουν επικίνδυνα. Το ερώτημα πλέον είναι τι θα πράξει το επόμενο διάστημα η Τράπεζα της Ελλάδος.


- Σύμφωνα με το mikrometoxos : ο πρόεδρος της attica bank Παναγιώτης Ρουμελιώτης δείχνει την πόρτα της εξόδου στον διευθύνοντα σύμβουλο της τράπεζας Θεόδωρο Πανταλάκη.

Επίσης σύμφωνα με τον Καμμένο των ΑΝΕΛ (στο ίδιο δημοσίευμα) : εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις του Δ/ντα Συμβούλου όπως κατήγγειλε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας στη Βουλή, δεν πρέπει ν’ αποτελούν εμπόδιο, να δημιουργούν πρόβλημα αξιοπιστίας της Attica Bank και να δυσχεραίνουν σοβαρά την ομαλή λειτουργία της. 

Σύμφωνα με τον υπογράφοντα Γιώργο Θ. Κανελλάκη : ρε συ Καμμένε, τα
ήξερες όλα εδώ και χρόνια. Από το 2009 και εντεύθεν ! Από εμένα ! Ρώτα και τον Παπακυριακόπουλο. Τον κουμπάρο σου του olympia. 
Και τώρα, πας να το παίξεις προστάτης της τράπεζας που διέλυσε τα Ταμεία ΕΦΚΑ, ΤΣΜΕΔΕ, ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ και την ΕΥΔΑΠ, το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, το ΛΑΚ και τόσους άλλους ;

Έτσι σου είπε να πεις ο Δραγασάκης ; Για να την βγάλουν καθαρή οι Γαμβρίλης - Αντωνόπουλος etc που ήταν η προηγούμενη διοίκηση της τράπεζας ; 
Άντε πάγαινε ΡΕ ! 

Υ.γ. Νικολόπουλε, έχεις κι άλλα στοιχεία στα χέρια σου ! Προχώρησε τα !  Και τότε θα αποκτήσεις και άλλα ! Πολλά ! Ακόμη και όσα θα ήθελε να έχει η ΕΚΤ και η ΤτΕ. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου