Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Ρε άνθρωπε, αυτή είναι η Ε.Ε. που θες ;

Τις ώρες που ο πουλημένος ξεφτίλας Νίκος Κοτζιάς, ως γνήσιος υπάλληλος των σκοπιανών, επικοινωνεί με ομολόγους του σε Ολλανδία και Γαλλία για να άρουν τις ενστάσεις τους για την είσοδο των Σκοπίων στην Ε.Ε. στην Ναζιστική Ε.Ε. παίχτηκε και άλλο ένα "εργάκι" που πέρασε στα ψιλά.

Η Μέρκελ, μόλις χθες, (Σάββατο 29-6-2018) ανακοίνωσε πως συνήφθησαν συμφωνίες με 14 μέλη της Ε.Ε. για την επανεισδοχή αιτούντων άσυλο. Μεταξύ αυτών ανέφερε πως ήταν και η Τσεχία, η Ουγγαρία και η Πολωνία. 

10 ώρες αργότερα, ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΧΩΡΕΣ (Τσεχία, Ουγγαρία και Πολωνία) διέψευσαν κατηγορηματικά την ανακοίνωση των Ναζί της Μέρκελ. 

Από τα ανωτέρω συνάγεται ΜΟΝΟ ένα συμπέρασμα. Οι Ναζί, δια της Μέρκελ,
... είδαν, έκριναν και αποφάσισαν για τις μοίρες των Ευρωπαϊκών Λαών, ελέω αυτών. Δηλαδή, έκαναν ότι ακριβώς έκαναν και στους Παγκόσμιους Πολέμους, εις το ... όνομα του "ορθολογισμού" ΤΟΥΣ ...

Στον αντίποδα ; 
Ο πουλημένος Τ$ίπρα$, ο ... αριστερός της ξεφτίλας, έσπευσε να στηρίξει την "μαντάμ" Μέρκελ, με τις πλάτες πάντοτε του συνεταίρου του στο μαγαζί "η ωραία Ελλάς", του Καμμ€νου.

Τέλος, στο κΥνοβούλιο οι Μαριονέτες του περνούν μια χαρά με τους 8χίλιαρους μισθούς τους το μήνα που πληρώνονται από τον χειμαζόμενο Ελληνισμό !

Κατόπιν αυτών πες μου ρε άνθρωπε, είναι ηλίθιοι οι Άγγλοι που δε μπήκαν ποτέ στην ευρωζώνη και βγήκαν και από την Ε.Ε. ;
Είναι ηλίθιοι οι Ελβετοί που δε μπήκαν ΠΟΤΕ σε καμία του είδους ... σύζευξη ;
Τέλος, αν εκτιμάς την Ε.Ε., πες και σε εμάς πόσα καράβια, εταιρείες, τράπεζες ή ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς έχεις !

Μνήμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου