Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Η ελίτ κατά των Πολιτών. Κατάλαβες τι επέλεξες ως εκπρόσωπό σου ;

Η χαρακτηριστική περίπτωση Ψινάκη, ελπίζω να έδωσε στον κόσμο, όχι μόνο του Μαραθώνα, τη δυνατότητα να διαπιστώσει τι ξεφτιλισμένες ψυχές επέλεξε ως εκπρόσωπους του. Ο Ψινάκης που που πάει με τα δύο super cars του στο Δημαρχείο για να υπηρετήσει τον Λαό που άδικα τον τίμησε.

Είδες συμπατριώτη πως οι επιλογές μας μπορεί να είναι μέχρι και θανατηφόρες ;

Θανατηφόρες αφού το Κράτος -δια των πολιτικών του- δεν προστατεύει τους
Πολίτες του από θεομηνίες, από μνημόνια, από εγκληματικότητα, από Μνημόνια. 
Θανατηφόρες αφού το κράτος, δια των πολιτικών του σπεύδει να περάσει στις μάζες -νίπτοντας τας χείρας του από τις ευθύνες του- ότι φταίνε οι καμμένοι και οι πνιγμένοι συνάνθρωποι μας που έμεναν και ζούσαν σε καταπατημένες και άναρχα δομημένες εκτάσεις. Είτε στην Μάνδρα, είτε στο Μάτι.
Λες και οι δεκάδες νεκρά και αγνοούμενα παιδάκια θα μπορούσαν να το γνωρίζουν. Λες και το Κράτος δεν είναι υπεύθυνο για να προλαβαίνει τέτοιες καταστάσεις και τέτοια εγκλήματα. Λες και οι εκλεγμένοι, αιρετοί ή μη, ζουν απλά για να εισπράττουν τους μισθούς τους, αφήνοντας τον κόσμο στην μοίρα του.

Λογική θα είναι η ερώτησή σου συμπατριώτη : "και ποιον να επιλέξουμε ; ποιους να ψηφίσουμε αφού τα κανάλια ΤΟΥΣ, προβάλουν κάθε άεργο ή τιποτένιο ραμολί ως θεόσταλτο πολιτικό σωτήρα ;"
Έχεις δίκιο. Έχεις δίκιο !
Μα, σκέψου ότι αυτά τα πολιτικά "τίποτα" πληρώνουν τους τοκογλύφους αντί να σχεδιάζουν κοινωνικές δομές, προστατευτικά πλάνα και δίκτυα ανάπτυξης στη Χώρα ΜΑΣ !

Όμως κάτι θα πρέπει να γίνει. Και πρώτα απ΄ όλα, να εγερθείς, να σκεφτείς και να δράσεις αδελφωμένος με τον διπλανό σου κατά όσων σε κλέβουν, σε διαλύουν, σε σκοτώνουν.
Και κάτι για το τέλος. Μη περιμένεις οι καθ΄ ύλη αρμόδιοι (οι εκλεγμένοι της Βουλής) να κάνουν κάτι. Οι διαχρονικά εκλεγμένοι και όχι μόνο οι τωρινοί. Αυτοί ζουν μόνο από εμάς και ζουν μόνο για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των ισχυρών, της ελίτ, που διαχρονικά εξυπηρετούν. 

Της ελίτ που μόνο τις Τράπεζες της ξέρει να ... σώζει με το αίμα του Ελληνισμού ! 




Μνήμων


Σχόλιο ΓΘΚ. : χωρίς να σημαίνει τίποτα το ιδιαίτερο, ο Ψινάκης την ημέρα της έναρξης της φωτιάς διασκέδαζε στη Μύκονο με τους Ρέμο, Βέρτη, Λέανδρος κλπ.
Αν σταθούμε στην "περίπτωση Ψινάκη"  θα διαπιστώσουμε ότι είναι -απλά- η πιο εξόφθαλμη περίπτωση ελιτ, αφού, οι Τραπεζίτες διασκεδάζουν εν κρυπτώ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου