Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Σταθόπουλε, σκληρή ανακοίνωση κατά εσού και όσων εκπροσωπείς μιας και ψεύδεσαι ασυστόλως

Γ.Θ.Κ., έναντι προλόγου : όταν ξεκίνησε η εφαρμογή των εγκληματικών μνημονίων στη Χώρα μας, τους πρώτους που έσπευσαν οι τοκογλύφοι να ενθυλακώσουν στις εγκληματικές δυνάμεις τους ήταν οι συνδικαλΗστές και οι δημοσιοΚάφροι.

Σε πείσμα όμως των μνημονιακών καιρών, κάποιοι Συνδικαλιστές σηκώνουν ψηλά τη Σημαία και όχι μόνο αντιστέκονται, όχι μόνο ζητούν τα δίκια του κόσμου που τους εξέλεξε αλλά και διαλύουν κάθε βρώμικο απομεινάρι του εργοδοτικού - μνημονιακού τραπεζικού -και μη- συνδικαλισμού

Παράκληση : μετά την ανάγνωση της σκληρής απάντησης σε ένα άτομο που διέλυσε μια τράπεζα, ένα σωρό Ταμεία και ΔΕΚΟ, ανατρέξτε και κοιτάξτε καλά την καθαρού νοήματος και συμβολισμού φωτογραφία που υπάρχει στο τέλος της κατωτέρω ανακοίνωσης-διάλυσης ενός ... συνδικαλιστή και σκεφτείτε καλά. Πολύ καλά !


------------------

Προς αντίκρουση των ψευδολογιών και αποκατάσταση της αλήθειας

Συνάδελφοι, 


Όπως γνωρίζετε, οι εξελίξεις στο ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ είναι ραγδαίες, καθώς το αμέσως επόμενο διάστημα θα κριθεί η διάσωση ή η οριστική καταβύθιση της επικουρικής μας ασφάλισης.

Λόγω της κρισιμότητας της περίστασης, τα δημοσιεύματα σχετικά με τα τεκταινόμενα στο ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ… δίνουν και παίρνουν και έκαστος υποστηρίζει τις απόψεις του και παρουσιάζει τους στόχους του. Ωστόσο, επειδή πολλά από αυτά τα δημοσιεύματα είτε είναι άκρως παραπλανητικά είτε βρίθουν ανακριβειών, οφείλουμε, προς αποκατάσταση της αλήθειας, να επαναλάβουμε μερικές ξεκάθαρες απαντήσεις σε ορισμένους που επιμένουν να ψευδολογούν με σκοπό να προπαγανδίσουν τις θέσεις και τις επιδιώξεις τους, οι οποίες όμως στρέφονται εναντίον των ασφαλιστικών συμφερόντων της συντριπτικής πλειοψηφίας των ασφαλισμένων μελών του επικουρικού μας ταμείου


Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης Νο. 82/3.7.2018 του Συλλόγου Υπαλλήλων Τράπεζας Αττικής αποτελεί μνημείο παραπλάνησης και είναι άκρως αποκαλυπτικό των μεθοδεύσεων σε βάρος των ασφαλιστικών μας συμφερόντων, αλλά και του μοντέλου λειτουργίας του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που οδήγησε στη σημερινή τραγική του κατάσταση.

.

Συνοπτικά και προς αποκατάσταση της αλήθειας :

·        Ο κύριος Σταθόπουλος που υπογράφει ως Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Τράπεζας Αττικής, απευθυνόμενος σε «κάποιους» συνταξιούχους (υπονοώντας σαφώς τους Συλλόγους που κατέθεσαν την αίτηση ανάκλησης της προσωρινής διοίκησης και του διορισμού νέας, που βέβαια συμπεριλαμβάνουν και το Σύλλογο Εργαζομένων της Ιονικής), ισχυρίζεται ότι επιδιώκουμε την εκτίναξη των επικουρικών μας συντάξεων στα 900 ευρώ. 


Αυτός ο κύριος είτε είναι εκτός τόπου και χρόνου είτε ψεύδεται συνειδητά, γιατί ουδέποτε εκπρόσωπος των Συλλόγων μας ψήφισε τον υπερδιπλασιασμό των επικουρικών μας συντάξεων στα 900 ευρώ. Στα 900 ευρώ εκτόξευσαν τις συντάξεις οι ολέθριες αποφάσεις των εργοδοτικών συλλόγων που φέρουν ακέραια την ευθύνη για την καταστροφή του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, ενώ αντίθετα οι δικοί μας εκπρόσωποι τις είχαν καταψηφίσει !


·        Συνεπώς ψεύδεται ασυστόλως όταν μας καταλογίζει ευθύνες για λεηλασία του ταμείου μέσα από την απόδοση συντάξεων σε ασφαλισμένα μέλη που έχουν ουσιαστικά εξαντλήσει το ασφαλιστικό τους κεφάλαιο σε βάρος των νεότερων ασφαλισμένων του ταμείου. Ο κ. Σταθόπουλος, για να εξυπηρετήσει τις μεθοδεύσεις του, επιλέγει να «ξεχάσει» και να μην αναφέρει ότι όταν ορισμένοι συνταξιούχοι (κκ. Βέργος και Κολλάτος κ.ά.) επιδίωξαν με δικαστικές ενέργειες να επαναφέρουν τις συντάξεις στα 900 ευρώ, εμείς όχι μόνο τους καταγγείλαμε, αλλά δώσαμε το παρών στη συγκεκριμένη εκδίκαση κάνοντας πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ (και ήταν η μοναδική φορά που συμφωνήσαμε με την καταστροφική διοίκησή του).
 

Επομένως, όχι μόνο δε συντασσόμαστε σε καμία περίπτωση με αυτές τις ανεύθυνες επιδιώξεις, αλλά αντιθέτως τις έχουμε καταδικάσει, τις έχουμε καταγγείλει και τις έχουμε καταπολεμήσει!


·        Βέβαια το πλέον εξοργιστικό στοιχείο της ανακοίνωσης είναι η παράλειψη να αναφερθεί στα 55,5 εκατ. ευρώ που χάθηκαν από την καταστροφική επένδυση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στην ATTICA BANK, ενώ μάλιστα αναφέρει το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ ως μέτοχο της Τράπεζας! 


Αναρωτιόμαστε αν ο κύριος αυτός δεν έχει αντιληφθεί ότι στον «Καιάδα της ATTICA BANK» χάθηκε οριστικά το ½ περίπου των ταμειακών διαθεσίμων του επικουρικού μας ταμείου, συμβάλλοντας αποφασιστικά στο ναυάγιο του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ ! Αναρωτιόμαστε επίσης αν δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι μετά τη μη συμμετοχή στη νέα ΑΜΚ της Τράπεζας, τα χρήματα αυτά έχουν χαθεί πλέον οριστικά και η τεράστια ζημία που υπέστη το ταμείο μας από τις ολέθριες επιλογές των διοικούντων της είναι πλέον δεδομένη. 


·        Βέβαια, κατανοούμε τη στήριξη του κύριου Σταθόπουλου σε αυτές τις επενδύσεις γιατί δίνουν ανάσα ζωής στην ATTICA BANK, στην οποία εργάζεται και ο ίδιος. Πλην όμως, εμείς δεν καταβάλλουμε τις ασφαλιστικές μας εισφορές για να σωθεί η ATTICA BANK, αλλά για να πάρουμε σύνταξη…!
 

·        Σε αυτό το σημείο να κάνουμε μία μικρή παρέκκλιση από τη διαφωνία μας με το σύνολο του περιεχομένου της εν λόγω ανακοίνωσης… 
Ευχαρίστως δεχόμαστε τον τίτλο του «δικομανούς» που μας αποδίδεται, αν αυτό σημαίνει ότι επιθυμούμε να επιληφθεί η δικαιοσύνη της υπόθεσης της «εξαφάνισης» των 55,5 εκατ. ευρώ της επένδυσης στην ATTICA BANK που προήλθαν από τις εισφορές των ασφαλισμένων μελών του ταμείου μας και την απόδοση ευθυνών αν και όπου υφίστανται… 


Δε νομίζουμε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση που αφορά την απώλεια του ασφαλιστικού κεφαλαίου ενός αυτοδιαχειριζόμενου ταμείου μπορεί και πρέπει να περάσει «αναίμακτα» και θεωρήσαμε χρέος μας να την οδηγήσουμε στη δικαιοσύνη. Για αυτό και οι Πρόεδροι των Συλλόγων μας κατέθεσαν την Παρασκευή 29/6 μηνυτήρια αναφορά εναντίον αυτών που έλαβαν την απόφαση για την επένδυση. Στο ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ έχουν γίνει διαχρονικά ολέθρια λάθη και επιλογές, αλλά οι σημερινοί διοικούντες που έλαβαν τη συγκεκριμένη, παράνομη απόφαση, θα κριθούν από τη Δικαιοσύνη. 


·        Τέλος, να ...
(η συνέχεια καθώς και η κατάπτυστη ανακοίνωση του εργοδοτικού συνδικαλιστή και καταστροφέα Ταμείων και ΔΕΚΟ, Σταθόπουλου στο : Προς αντίκρουση των ψευδολογιών και αποκατάσταση της αλήθειας)

Υ.γ. Γιώργου Θ. Κανελλάκη : 
όταν βρωμεροί συνδικαλΗστές έσπευδαν να προστρέξουν στο πλάι των Τραπεζιτών, είτε με την απουσία τους από τους αγώνες, είτε με τα : "ας μη μιλάμε μη μας ξηλώσουν", κάποιοι άλλοι έβγαιναν στους δρόμους απαιτώντας τη ζωή τους πίσω και κτυπώντας τους Τραπεζίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου