Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Θέμο, το δικαίωμα στη λήθη και οι άλλες δημοσιογραφικές ... μαγκιές είναι τυχαίες ;

Δε πάει πολύς καιρός που είχα διαβάσει κάτι για τον περίφημο παγκόσμιο ... Νόμο που ονομάζεται "δικαίωμα στη λήθη" και συντάχθηκα απόλυτα. Έγραφε λοιπόν τότε ο Δικηγόρος Γιάννης Ιγγλεζάκης (βλ. εδώ) "όπως γίνεται κοινώς αποδεκτό, το δικαίωμα στη λήθη δεν μπορεί να ισοδυναμεί με δικαίωμα διαγραφής της ιστορίας, μετατρέποντας τη σύγχρονη κοινωνία σε μια κοινωνία λωτοφάγων". 

Το θυμήθηκα καθώς όλη μου η στενή παρέα, πυκνά συχνά, ανατρέχει σε παλαιότερες αναρτήσεις μας ρίχνοντας μια ματιά στα κείμενα που αναρτώνται στο παρόν ημερολόγιο (blog). 

Έτσι, διαπιστώθηκε ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ πως το "κατέβασμα δημοσιεύσεων" από
έγκριτα (;;;) sites (ύπνωσης, αποπροσανατολισμού και κομματικής θωριάς θεμάτων που ταλανίζουν τον Ελληνισμό) συνεχίζεται ανελλιπώς. 
Ειδικά όταν αφορά θέματα που καίνε την Ελληνική Κοινωνία, όπως το θέμα των "κορακιών" και των εισπρακτικών. 
Καταστάσεων δηλαδή που έφεραν ήπια πριν τα μνημόνια οι μετέπειτα διαχειριστές τους (βλ. ... πολιτικοί, δημοσιογράφοι, παπαγαλάκια).

Και αναφέρω για την Ελληνική Κοινωνία και όχι το σύνολο της υφηλίου καθώς, δεν αποπροσανατολιζόμαστε, δεν χάνουμε το όραμά μας για Δημοκρατία και Ελευθερία, δεν κάνουμε πίσω σε τίποτα.  

Την 28-2-2018 είχε αναρτηθεί στο παρόν blog το : 3758/2009, 3156/2003, Σιούφας, Τσοχατζόπουλος, Παυλόπουλος και Σια θέμα που έθιγε τις ... περίφημες εισπρακτικές και μεταξύ αυτών και την εισπρακτική εταιρεία των υιών του τ. προέδρου της ... Βουλής, Σιούφα

Τότε, μεταξύ των άλλων είχαμε χρησιμοποιήσει υλικό από άρθρο του protothema.gr, του 2012 αναφέροντας ότι ακόμη και σ' εκείνο το άρθρο, οι συνημμένες φωτογραφίες του άρθρου, ... απουσίαζαν. Είχαν "κατέβει" ...
Διαπιστώσαμε λοιπόν ότι, ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ εκείνο χάθηκε !!! μένοντας όμως ο δεσμός, το link του ενεργό. 


Μετά από λίγο ψάξιμο, ω του θαύματος, βρέθηκε σε άλλο σημείο των servers του protothema.gr, όμως ήταν στον υποφάκελο naked city και στον υποφάκελο αυτού genikes eidiseis ...




Το τι πιέσεις δέχθηκε ο κάθε εκδότης για να κατεβάσει άρθρα του, ουδόλως μας απασχολεί. Μας απασχολεί όμως ο κόσμος να ξέρει το τι συμβαίνει και το ποιος είναι ποιος !

Το θέμα του "ποιος είναι ποιος" είναι απόλυτα επίκαιρο μιας και μετά την δημοσιοποίηση από μέρους των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ 300+ ανθρώπων που συμφωνούν με την ονοματοδοσία "Μακεδονία" στα Σκόπια, ο ένας μετά τον άλλο (εκ των 300+) βγαίνουν και το διαψεύδουν, ενόσω στην λίστα ακούγεται πως υπάρχουν και νεκροί καλλιτέχνες ...

Επίσης, δεν μας προκάλεσε εντύπωση μιας και έχουμε κατεβατό από "κλεισμένες - κατεβασμένες" αναρτήσεις, πάαααρα πολλών έγκριτων δημοσιογράφων και ... bloggers.

Ολόκληρο το άρθρο (ξανά χωρίς τις συνημμένες του φωτογραφίες) για την εισπρακτική Σιούφα στο protothema.gr βρίσκεται πλέον στο https://www.protothema.gr/naked-city/genikes-eidiseis/article/18990/oi-yioi-sioyfa-kai-oi-eispraktikes-etairies/


Μπορείτε να διαβάσετε ευκρινώς όλες τις φωτογραφίες, κάνοντας κλικ επάνω τους και στην συνέχεια επιλέγοντας (με δεξί κλικ πάνω στη φωτο) πατώντας αποθήκευση στον υπολογιστή και άνοιγμα φωτογραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου