Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Δοξάστε τον ... (εις το όνομα της ψηφοθηρίας)

Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Δοξάστε το άτομο που κατέστρεψε την κλασσική και νεοκλασσική Αθήνα, αλλά και την εν γένει Αττική και την Θεσσαλονίκη, δημιουργώντας το εγκληματικό γεγονός της αστυφιλίας σε δύο πόλεις που δεν άντεχαν τόσο πληθυσμό. 
Πληθυσμό που χάθηκε από τις παραγωγικές περιοχές της Επικράτειας.

Το άτομο που θεσμοθετώντας την "αντιπαροχή", έκανε το πιο όμορφο λεκανοπέδιο στον κόσμο, να είναι το πιο
άνοστο, εγκληματικό πεδίο αστυφιλίας.

Το άτομο που θεσμοθέτησε την οικοπεδοποίηση εντός ποταμών, που εξαφάνισε υπογειοποιώντας αρχαίες κοίτες ποταμών, που νομιμοποίησε τους οικοπεδοφάγους. 
Το άτομο που με την τακτική του, τις αποφάσεις του και με τους νόμους του, ουσιαστικά νομιμοποίησε την μίζα σε υπηρεσίες πολεοδομίας, την ανοχή της αστυνομίας όταν κτίζονται σε δάση παράνομα κτίσματα, που διέλυσε τον κοινωνικό ιστό μετατρέποντας νοικοκυραίους σε γκαρσόνια, θυρωρούς και δημόσιους υπαλλήλους σε ένα υδροκέφαλο αθηνοκεντρικό κράτος.

Οι μεταγενέστεροι αυτού κυβερνήτες, Γ. Παπαδόπουλος, Α. Παπανδρέου, Κ. Σημίτης, Καραμανλής β', Γ. Παπανδρέου, Κ. Σαμαράς, Α. Τσίπρας, ... απλώς συνέχισαν την "τακτική" του Κωνσταντίνου Καραμανλή δημιουργώντας και επεκτείνοντας τερατογενέσεις μέσα σε κοίτες ποταμών ή σε δάση όπως το Μάτι, η Μάνδρα, τα Δικαστικά, ο Κάλαμος, η Ιπποκράτειος Πολιτεία κ.α.
Τακτική που την συνέχισαν στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι δήμαρχοι της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Και οι περιφερειάρχες, οι νομάρχες, οι ... αρμόδιοι. 

 
Επιστάτης 

Υ.γ. Αλήθεια, από που βρήκε όλη αυτή την τεράστια περιουσία που κατέχει η οικογένεια Καραμανλή ; 

Upd.  για όσους επικαλούνται την μη ύπαρξη ευθυνών στο ΣΥΡΙΖΑ, ας διαβάσουν το ΦΕΚ 63, τεύχος ΑΑΠ, 24-3-2017 σύμφωνα με το οποίο, ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ Παυλόπουλου - Σταθάκη, εγκρίθηκε το πολεοδομικό σχέδιο στο (καμένο ολοσχερώς πλέον) "Κόκκινο Λιμανάκι. Το ΦΕΚ θα το βρείτε κάνοντας κλικ εδώ. 
Σημ. διαβάστε το Άρθρο 1 του ΦΕΚ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου