Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Η εγκληματική αμέλεια του κράτους στο Μάτι Αττικής και μια λεπτομέρεια που πέρασε στα "ψιλά" (Video)

Αμέσως μετά τον εγκληματικό θάνατο ανθρώπων, φύσης, κεφαλαίου στο Μάτι Αττικής, με ανακοίνωσή τους οι τρεις εταιρείες κινητής στην Ελλάδα ανακοίνωσαν ότι : όσοι ζούν, διαβιούν, ή έστω κάνουν διακοπές στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής, θα έχουν μέχρι το τέλος του Ιουλίου 2018 δωρεάν χρόνο ομιλίας (1500 λεπτά) στο κινητό τους καθώς και 1 Gb δεδομένων. Αχρεωστήτως.

Όντως, οι εταιρείες κινητής άμεσα, επεξεργάστηκαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο τα δεδομένων των κυψελών της κινητής στην ευρύτερη περιοχή της Α. Αττικής μέσω των υπολογιστών τους και βρίσκοντας ΟΛΟΥΣ όσους ζούσαν εκεί, ακόμη και όσους κάνουν ολιγοήμερες διακοπές στις περιοχές αυτές, προσέφεραν την ανωτέρω παροχή των εταιρειών. 

Κατόπιν τούτων, οι κατ΄ ευφημισμό Υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας,
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ Sms εκκένωσης των περιοχών, ΑΦΟΥ πιο πριν θα είχε ενημερωθεί η ΕΛ.ΑΣ ώστε να διευθετήσει την άμεση αποχώρηση του πληθυσμού ;
Σίγουρα μπορούσαν !

Δεν είχαν τα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων οι ... αρχές ; 
Τα είχαν οι εταιρείες της κινητής. Και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα με την άμεση Κοινωνική ανταπόκρισή τους !

Στον αντίποδα ; Σοροί, εκατόμβες νεκρών. Καμένων και πνιγμένων.  Πόνος ανείπωτος και κλαυθμός από όσους έμειναν να ψάχνουν τους ανθρώπους τους.

Τώρα όμως, που οι κατ΄ ευφημισμό ... πολιτικοί (βουλευτές, υπουργοί, δήμαρχοι και περιφερειάρχες) βλέπουν ότι η οργή του κόσμου πέφτει βαριά επάνω τους, βλέπουμε τον Μητσοτάκη να επικοινωνεί με τον Τσίπρα για κοινή δράση μέσω του Ιδρύματος Νιάρχου. 

Βλέπουμε να πέφτουν τα χαστούκια και οι προπηλακισμοί σε ... αρμόδιους, βροχή. Βλέπουμε τον Καμμένο να δηλώνει σε ξένο δίκτυο ότι "δεν του επέτρεπε το ΝΑΤΟ να βάλει εξ αρχής της καταστροφής, τον στόλο να μαζέψει τον κόσμο που ήταν στην θάλασσα. Βλέπουμε τον Τόσκα να λέει : υπέβαλα παραίτηση αλλά δεν έγινε δεκτή" και πολλά άλλα. 

Τι σημαίνον όλα αυτά ; Ότι η τρομακτικού ανθρώπινου δυναμικού απώλεια, θα φέρει επιτέλους μια αλλαγή στα ... ειωθότα των ανεύθυνων ... υπευθύνων !

Κάτοικος Σχοινιά Αττικής

Upd σχόλιο συναγωνιστή : Το ότι μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα η φωτιά κάλυπτε απόσταση πολλών δεκάδων μέτρων, δεν δείχνει την αδυναμία του ανθρώπου εμπρός στη δύναμη της φύσης. 
Δείχνει την ανυπαρξία, επί δεκάδες χρόνια του ... κράτους και την ατιμωρησία που απολαμβάνουν οι ... υπεύθυνοι των πάντων.
Το video είναι από εδώ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου