Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Έκτακτο. Αποκλειστικό. Δε το χωράει ανθρώπου νους

Προ ολίγου πέθανε από

ακτίνα λέιζερ ο Αλέξης Τσίπρας και από την λύπη του αυτοκτόνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόσω δίπλα του η Emily Ratajkowski φορώντας μαύρο νυφικό μονοκίνι, κρατώντας άγιο ξύλο στο χέρι της και ακούγοντας τραγούδια του Αντώνη Ρέμου από το αρχαίας τεχνολογίας των Ελ mp3 της, έπεσε από στο γκρεμό στο Σούλι . 


Τέτοιους τίτλους και κείμενα γουστάρετε, τέτοια διαβάζετε σε άθλια υποκοσμικά sites και blogs και το παίζετε ηθικοί, θρήσκοι, πατριώτες, μορφωμένοι, ελληναράδες του espresso και της σφαλιάρας.  
Ρε ηλίθιοι, κορόιδα της ανθρωπότητας σας λένε αυτοί γράφουν τέτοιους τίτλους, κείμενα και σαν σκοπό έχουν να σας ξεφτιλίζουν βιολογικά και ψυχικά. Ανάξιους να κατοικείτε στην Ελλάδα, σας προσφωνούν, αφού πιστεύετε σε τέτοιες αθλιότητες. 

Ποιας σφαλιάρας ; Αυτής ρε που τρώμε καθημερινά όταν εσείς διαβάζετε ηλιθιότητες σαν τις πιο πάνω, ενώ ανάμεσα σε Μνημόνια και "εφαρμοστικούς νόμους" τοκογλύφων και 300 μαριονετών πουλιέται - καίγεται και ξεφτιλίζεται διεθνώς η Ελλάδα μας, προς χάριν μιας Ε.Ε. και ενός euro.

Ξυπνήστε μωρέ. Ξυπνήστε και σοβαρευτείτε ρε. Σταματήστε να γίνεστε θύματα του κάθε κυριολεκτικά καραμαλάκα !

Κείμενο αγαπημένου.  φίλου. Για την μεταφορά Γ.Θ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου