Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Πως πρέπει να μιλάμε σε εισπρακτικές, τράπεζες, Εφορίες, ΚΕΠ και σε δημόσιους υπαλλήλους που έχουν καβαλήσει το καλάμι ;

Δε κρύβω ότι αυτή την κοπέλα δεν την είχα σε μεγάλη εκτίμηση ως ηθοποιό.
Οφείλω όμως να δηλώσω ότι -πλέον- την σέβομαι απόλυτα ως Πολίτη (*) καθώς, όσα εξιστορεί εκφράζουν απόλυτα 10.000.000 Ελλήνων !

Πιστεύω δε, ότι ο καθένας μας θα πρέπει, αν θέλουμε να δούμε επιτέλους άσπρη μέρα στη χώρα μας, να αντιμετωπίσει την αμετροέπεια, την δοκησισοφία και τον τραμπουκισμό των τραπεζών, των δημοσίων ... υπαλλήλων και των εισπρακτικών, με τον τρόπο που περιγράφει η Σοφία.
Ακούστε την :



Συμπολίτες, αφήστε κατά μέρος τους "πολιτικούς πολιτισμούς", τα "χάδια" και τον ραγιαδισμό και βγείτε στην επίθεση. Επίθεση απέναντι στο κάθε τομάρι που σας/μας κλέβει τη αξιοπρέπεια, θαρρώντας ότι είναι κάτι περισσότερο από εμάς.

Τσακίστε τους, καταγγείλετε τους, αποκαθηλώστε τους, ει δε μη, θα μας εξαφανίσουν. Ξεκινήστε με το προτεινόμενο από τη Σοφία "γαμώ την καταδίκη σου μωρή μαλακισμένη". Άλλως θα πεθάνουμε εμείς ως "ζωντόβολα" και ως "όρθια ζώα" ...
Συμπολίτη, ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ και μίλα !

* δεν την κρίνω ως ηθοποιό καθώς η γνώση μου γι αυτήν περιορίζεται μόνο στον άχαρο ρόλο που είχε στην τηλεοπτική σειρά του Ant1 "καφέ της Χαράς".


Επιστάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου