Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Ο Τσίπρας (της εγκληματικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ) στα Σκόπια

Το 1968 το ΚΚΕ διασπάστηκε σε ΚΚΕ και σε ΚΚΕ εσωτερικού (ΚΚΕ εσ).




Το ΚΚΕ εσωτερικού με τη σειρά του, διασπάστηκε στο ΕΑΡ και στην ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, που με τη σειρά του το ΕΑΡ διαλύθηκε και δημιουργήθηκε ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, που με τη σειρά του διαλύθηκε και δημιουργήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Δηλαδή το κόμμα που απορρόφησε στο σύνολο του την εγκληματική οργάνωση με την επωνυμία ΠΑΣΟΚ, που με τη σειρά του το ΠΑΣΟΚ προήλθε από το σύνολο της ... εκλογικής βάσης της Χούντας ...

Τότε, στο μεταίχμιο των πρόσφατων διασπάσεων, το 1991-1992 η εφημερίδα ΑΥΓΗ έγραφε για τα συλλαλητήρια στην Θεσσαλονίκη που είχαν ως θέμα το

ΣΚΟΠΙΑνό :



Δηλαδή, έγραφε όσα σήμερα, το μίσθαρνο της διεθνούς Νέας Τάξης Πραγμάτων - ΝΤΠ (σ.σ. Σόρος, διεθνή φασιστικά ιδρύματα κλπ), ο Αλέξης Τσίπρας, κατονομάζει (βρίζει) ως φασίστες, ακροδεξιούς και ως απολειφάδια της Ελληνικής Κοινωνίας.

Και βρίζει ο Τσίπρας εις το όνομα της λατρεμένης των εγκληματικών νεοφιλελεύθερων υποκείμενων της Ναζιστικής Ε.Ε. επισκεπτόμενος τα ΣΚΟΠΙΑ που, ποτέ δεν θα γίνουν Μακεδονία ! καθώς η πραγματική τους ιστορία αναφέρεται ΕΔΩ !

Σημ : οι σχέσεις του Αντώνη Σαμαρά της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ ήταν τόσο στενές, που περισσότερο δεν γινόταν. 
Και δε μιλάμε για την σύζευξή του με το ΠΑΣΟΚ στην δεύτερη Μνημονιακή συγκυβέρνηση, ούτε για την αποστασία του το 1993. Μιλάμε για τις φοιτητικές σχέσεις του με τον ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΑΠ.
Σχέσεις και "επαφές" που το μόνο που δείχνουν είναι ότι, τα σημερινά του Τσίπρα, αποτελούν σχέδια με βαθιές ρίζες (στην ΝΤΠ).

Στο χέρι μας είναι να τους στείλουμε όλους τους στις επερχόμενες εκλογές, εκεί που τους αξίζει.


Μνήμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου